kaanxmiaa Becerikli Katılım 2 Mart 2026 Mesajlar 190 Çözümler 1 Beğeniler 37 Yer Eskişehir 7 Mart 2026 #1 Arkadaşlar kasamda ön tarafta 3.0 USB yerleri var fakat anakarta takamıyorum, yer yok. Başka yere takılıyor mu, öndeki 3.0 çalışmayacak yoksa? Anakart: B850M Force Kasa: Corsair Spec Delta kaanxmiaa dedi: Arkadaşlar kasamda ön tarafta 3.0 USB yerleri var fakat anakarta takamıyorum, yer yok. Başka yere takılıyor mu, öndeki 3.0 çalışmayacak yoksa? Anakart: B850M Force. Kasa: Corsair Spec Delta. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar benim için ön taraf çalışsın yeter ne yababilirim?
Arkadaşlar kasamda ön tarafta 3.0 USB yerleri var fakat anakarta takamıyorum, yer yok. Başka yere takılıyor mu, öndeki 3.0 çalışmayacak yoksa? Anakart: B850M Force Kasa: Corsair Spec Delta kaanxmiaa dedi: Arkadaşlar kasamda ön tarafta 3.0 USB yerleri var fakat anakarta takamıyorum, yer yok. Başka yere takılıyor mu, öndeki 3.0 çalışmayacak yoksa? Anakart: B850M Force. Kasa: Corsair Spec Delta. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar benim için ön taraf çalışsın yeter ne yababilirim?
Lee Yubin Üstün İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 2.803 Makaleler 12 Çözümler 19 Beğeniler 3.474 Yer Antalya 7 Mart 2026 #2 Sağ altta işaretlediğim yere takılması lazım. Artı 0 Eksi
KS KS kaanxmiaa Becerikli Katılım 2 Mart 2026 Mesajlar 190 Çözümler 1 Beğeniler 37 Yer Eskişehir 7 Mart 2026 #3 Lee Yubin dedi: Sağ altta işaretlediğim yere takılması lazım. Eki Görüntüle 231435 Genişletmek için tıkla... Denedim, olmadı. Yine deneyeyim. Bir de Phantom Spirit 120'nin ARGB yerini nereye takacağım çalışması için? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2026 Artı 0 Eksi
Lee Yubin dedi: Sağ altta işaretlediğim yere takılması lazım. Eki Görüntüle 231435 Genişletmek için tıkla... Denedim, olmadı. Yine deneyeyim. Bir de Phantom Spirit 120'nin ARGB yerini nereye takacağım çalışması için?
Lee Yubin Üstün İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 2.803 Makaleler 12 Çözümler 19 Beğeniler 3.474 Yer Antalya 7 Mart 2026 #4 kaanxmiaa dedi: Denedim, olmadı. Yine deneyeyim. Bir de Phantom Spirit 120'nin ARGB yerini nereye takacağım çalışması için? Genişletmek için tıkla... Alttaki ARGB yazan pinlerin birine takın. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2026 Artı 0 Eksi
kaanxmiaa dedi: Denedim, olmadı. Yine deneyeyim. Bir de Phantom Spirit 120'nin ARGB yerini nereye takacağım çalışması için? Genişletmek için tıkla... Alttaki ARGB yazan pinlerin birine takın.
KS KS kaanxmiaa Becerikli Katılım 2 Mart 2026 Mesajlar 190 Çözümler 1 Beğeniler 37 Yer Eskişehir 7 Mart 2026 #5 Lee Yubin dedi: Alttaki ARGB yazan pinlerin birine takın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, teşekkürler. Lee Yubin dedi: Sağ altta işaretlediğim yere takılması lazım. Eki Görüntüle 231435 Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz yerde pinler kalın geliyor, zorlamam mı lazım anlamadım. Lee Yubin dedi: Alttaki ARGB yazan pinlerin birine takın. Genişletmek için tıkla... Pin kalın geliyor, olmuyor; ne yapayım? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2026 Artı 0 Eksi
Lee Yubin dedi: Alttaki ARGB yazan pinlerin birine takın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, teşekkürler. Lee Yubin dedi: Sağ altta işaretlediğim yere takılması lazım. Eki Görüntüle 231435 Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz yerde pinler kalın geliyor, zorlamam mı lazım anlamadım. Lee Yubin dedi: Alttaki ARGB yazan pinlerin birine takın. Genişletmek için tıkla... Pin kalın geliyor, olmuyor; ne yapayım?
Lee Yubin Üstün İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 2.803 Makaleler 12 Çözümler 19 Beğeniler 3.474 Yer Antalya 7 Mart 2026 #6 kaanxmiaa dedi: Bahsettiğiniz yerde pinler kalın geliyor zorlamam mı lazım anlamadım. Genişletmek için tıkla... Ters takmaya çalışıyor olabilirsiniz. Oraya takılacak, başka yer yok. Benim anakartta da öyle yan duruyor ama takarken zorlanmadım hiç. kaanxmiaa dedi: Pin kalın geliyor olmuyor ne yapayım. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atabilir misiniz? Son düzenleme: 7 Mart 2026 Artı 0 Eksi
kaanxmiaa dedi: Bahsettiğiniz yerde pinler kalın geliyor zorlamam mı lazım anlamadım. Genişletmek için tıkla... Ters takmaya çalışıyor olabilirsiniz. Oraya takılacak, başka yer yok. Benim anakartta da öyle yan duruyor ama takarken zorlanmadım hiç. kaanxmiaa dedi: Pin kalın geliyor olmuyor ne yapayım. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atabilir misiniz?
KS KS kaanxmiaa Becerikli Katılım 2 Mart 2026 Mesajlar 190 Çözümler 1 Beğeniler 37 Yer Eskişehir 7 Mart 2026 #7 Lee Yubin dedi: Ters takmaya çalışıyor olabilirsiniz. Oraya takılacak, başka yer yok. Benim anakartta da öyle yan duruyor ama takarken zorlanmadım hiç. Genişletmek için tıkla... Lee Yubin dedi: Ters takmaya çalışıyor olabilirsiniz. Oraya takılacak, başka yer yok. Benim anakartta da öyle yan duruyor ama takarken zorlanmadım hiç. Fotoğraf atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Nereyi atayım? Sizde de aynı kasa, aynı anakart mı var? kaanxmiaa dedi: Nereyi atayım sizde de aynı kasa aynı anakart mı var. Genişletmek için tıkla... @Lee Yubin Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2026 Artı 0 Eksi
Lee Yubin dedi: Ters takmaya çalışıyor olabilirsiniz. Oraya takılacak, başka yer yok. Benim anakartta da öyle yan duruyor ama takarken zorlanmadım hiç. Genişletmek için tıkla... Lee Yubin dedi: Ters takmaya çalışıyor olabilirsiniz. Oraya takılacak, başka yer yok. Benim anakartta da öyle yan duruyor ama takarken zorlanmadım hiç. Fotoğraf atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Nereyi atayım? Sizde de aynı kasa, aynı anakart mı var? kaanxmiaa dedi: Nereyi atayım sizde de aynı kasa aynı anakart mı var. Genişletmek için tıkla... @Lee Yubin
Lee Yubin Üstün İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 2.803 Makaleler 12 Çözümler 19 Beğeniler 3.474 Yer Antalya 7 Mart 2026 #8 kaanxmiaa dedi: Nereyi atayım sizde de aynı kasa aynı anakart mı var. Genişletmek için tıkla... Pin kalın geliyor dediğiniz görüntüyü atın. Aynı kasa var, anakartım MSI B550M ama aynı yerde front USB soketi. Artı 0 Eksi
kaanxmiaa dedi: Nereyi atayım sizde de aynı kasa aynı anakart mı var. Genişletmek için tıkla... Pin kalın geliyor dediğiniz görüntüyü atın. Aynı kasa var, anakartım MSI B550M ama aynı yerde front USB soketi.
KS KS kaanxmiaa Becerikli Katılım 2 Mart 2026 Mesajlar 190 Çözümler 1 Beğeniler 37 Yer Eskişehir 7 Mart 2026 #9 Attım. kaanxmiaa dedi: Atıyorum. Genişletmek için tıkla... Daha net görüntü çektim atıyorum. Net görüntüler. Dosya Ekleri IMG_7838.webp 2,3 MB · Görüntüleme: 22 IMG_7836.webp 1,9 MB · Görüntüleme: 22 IMG_7837.webp 2,4 MB · Görüntüleme: 23 Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2026 Artı 0 Eksi
Attım. kaanxmiaa dedi: Atıyorum. Genişletmek için tıkla... Daha net görüntü çektim atıyorum. Net görüntüler.
Lee Yubin Üstün İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 2.803 Makaleler 12 Çözümler 19 Beğeniler 3.474 Yer Antalya 7 Mart 2026 #10 Pinler yamulmuş gibi gözüküyor bayağı. Düzeltmeniz lazım. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2026 Artı 0 Eksi Çözüm