KLEVV konusunda için rahat olsun, hatta bununla ilgili rehber hazırladım kendi çapımda. AMD sistemlerde en stabil 6000 olduğu için o öneriliyor. Yüksek hızlarda sıkıntı çıkarabiliyor, stabilite sorunları çıkarma ihtimali var. Genel olarak en ideali 6000 hızları.
KLEVV beğenmiyorum diyorsan, Lexar modeli var 1 tane oda güzel. Onda da çok iyi çip var. CL28 hatta, daha da düşük gecikme değeri. Başka markalarda CL28 RAM modellerinin fiyatları uçuyor. Lexar köklü bir firma bu arada, az çok bilirsin zaten.
Selam dostlar,
Yakın zamanda bu RAM modelini satın aldım. 2x16 32 GB şeklinde. Yaklaşık 2 gündür test ediyorum. Anakartım ASUS TUF B650-E Wi-Fi modeli. Sistemimde EXPO açık vaziyette. 6000 MHz CL30 şeklinde kullanıyorum aktif olarak. Forumda pek kullanan kişiye rastlamadığım için, ufak çapta bir inceleme yapayım dedim. Ben bu konuda profesyonel değilim, gündelik kullanıcıyım. O yüzden aşırı detaylarını bilemiyorum, sade şekilde inceleyeceğim. Az çok teknoloji bilgim ile inceleyeceğim dersem, daha doğru olur. Hem de bu markayı düşünenler için, ufak çapta bir gerçek kullanıcı deneyimi olur...