Corsair Vengeance RAM alınır mı?

Sistem uzay setup ısınma sorun çıkarır mı?

Bu arada attığınız güvenilir mi RAM'i bozma ihtimali var mı ona göre sokayım teste. @Ayhan Dönmez.

@LH44 hocam aktif miydiniz acaba ben şimdi rtp testine sokacağım ama uzay şeklinde kurdum sistemi sorun çıkarır mı?

Son düzenleme:
RAM test Pro kılavuzunu bulamadım bunu direk Windows açıkken mi çalıştıracağım USB işlemi vs var mı?

@Ayhan Dönmez @LH44

USB gerek yok, Windows ortamı yeterli. 2x16 EXPO açıp testi dediğim şekilde başlat.

USB gerek yok, Windows ortamı yeterli. 2x16 EXPO açıp testi dediğim şekilde başlat.

4 RAM slotu varsa soldan 2. slota, 2 RAM slotu varsa ilk slota tak RAM'i. 2 DPC kartta A2 slotu, 1 DPC kartta A1 slotu. Sonrasında iGPU kapatıp EXPO1 aç ve RTP ile teste al. 90 dakika patlamazsa kit sağlamdır.

Patlak kitler 90 dakika duramıyor OC profilde.

@Ayhan Dönmez 2 slot var 1.slotta takılı şu an başlattım doğru mu yaptım, ddom yani EXPO 1. profilde açık olarak başlattım.

Auto'ya 1 kere bastım mı ondan emin olamadım şimdi start bastım sorun olur mu?

Olmaz. Stop basıp durdur, Auto bas tekrardan. 1-90 kısmı zaten doğru. Sonrasında tekrar teste al. HWiNFO sensörler yanda açık kalabilir, CPU IOD Hotspot ve RAM sıcaklıkları önemli.

Program her açışta Auto 1 kere basılacak. Allocate edecek. Sonra 1-90 ve Start.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…