Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 50
Eger sistemin calismasinda hicbir problem yok ise CPU LED yanma sebebi BIOS kaynakli bug olabilir veya Beta surum bir BIOS kullaniyorsan da olabilir.
RGB'lerin yanmamasi ise baska bir konu, detay vermelisin. Gerekli baglantilari yaptin mi, kontrolcu ne?
RGB'lerin yanmamasi ise baska bir konu, detay vermelisin. Gerekli baglantilari yaptin mi, kontrolcu ne?
mr white
Becerikli
ARGB V2 portuna bağlı. Kontrolcü derken neyi kastediyorsunuz?Eger sistemin calismasinda hicbir problem yok ise CPU LED yanma sebebi BIOS kaynakli bug olabilir veya Beta surum bir BIOS kullaniyorsan da olabilir.
- Makaleler
- 50
Anakart nedir? Kasa nedir? Fanlar nedir? Tam bilgi vermelisin.ARGB V2 portuna bağlı. Kontrolcü derken neyi kastediyorsunuz?
mr white
Becerikli
Gigabyte B850M D3HP, XPG INVADER X ve kendi fanları.Anakart nedir? Kasa nedir? Fanlar nedir? Tam bilgi vermelisin.
- Makaleler
- 50
Gordugum kadariyla 5 adet fani var. Rica etsem fanlarin arka kismindaki etiketin fotografini ceker misin? 1 tanesini ceksen yeterli.Gigabyte B850M D3HP, XPG INVADER X ve kendi fanları.
mr white
Becerikli
Gordugum kadariyla 5 adet fani var. Rica etsem fanlarin arka kismindaki etiketin fotografini ceker misin? 1 tanesini ceksen yeterli.
Ne için hocam? Şu an fanların arka etiketini tam göremiyorum sökmem gerek kasadan, ilk başta yanıyordu RGBler, bir ara DRAM ışığı vardı sonra birkaç gün geçti bu durumdayım. Bayağıdır uğraşıyorum bu sistemle, açtığım önceki konularımdan görebilirsiniz. Şu anda tek sorun RGB'ler yanmıyor. Ankartta CPU LED kırmızı yanıyor ama sistem normal şekilde çalışıyor fakat henüz oyun testi vs yapmadım.
Ayrıca bir de klavyeden cızırtı mousetan dip sese benzer bir şey geliyor buna anlam veremedim.
- Makaleler
- 50
ARGB de gucunu 5V'den aliyor, USB portlari da gucunu 5V'den aliyor. Sistemde 5V kaynakli bir problem olabilir. Bu da ya guc kaynagi ya anakart kaynakli.Ne için hocam? Şu an fanların arka etiketini tam göremiyorum sökmem gerek kasadan, ilk başta yanıyordu RGBler, bir ara DRAM ışığı vardı sonra birkaç gün geçti bu durumdayım. Bayağıdır uğraşıyorum bu sistemle, açtığım önceki konularımdan görebilirsiniz. Şu anda tek sorun RGB'ler yanmıyor. Ankartta CPU LED kırmızı yanıyor ama sistem normal şekilde çalışıyor fakat henüz oyun testi vs yapmadım.
Ayrıca bir de klavyeden cızırtı mousetan dip sese benzer bir şey geliyor buna anlam veremedim.
mr white
Becerikli
Ciddi bir sorun mu? Ne gibi sorunlar çıkartır?ARGB de gucunu 5V'den aliyor, USB portlari da gucunu 5V'den aliyor. Sistemde 5V kaynakli bir problem olabilir. Bu da ya guc kaynagi ya anakart kaynakli.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar
- mortem.dll bulunamadı
-
-