Arkadaşlar ilk defa bilgisayar montajı yapıyorum, kusura bakmayın. PSU'dan gelen 2 tane böyle kablo var; bir uçları bütün, diğer uçları ayrı. Ayrı olanları birleştirmem gerekiyor mu? Birbirine geçirmek için tırnak falan da yok ya da ayrı olan kısımları PSU'ya, bütünleri CPU'ya taksam sıkıntı olur mu? Anakartımda 8+8 giriş var.
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
@BrkDMR, ayrı olanları birleştirmenize gerek yok.
Ayrı olanları PSU'ya, bütün olanları anakarta takacağım, değil mi hocam?
Çok teşekkür ederim hocam.
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Emin misin hocam? Modüler güç kaynaklarına 4+4 şeklinde ayrılamayan, 8 pin bütünleşik kısımlar PSU tarafına, ayrılabilen kısımlar anakart tarafına takılır her zaman. Zaten ayrılabilen kısımların ayrılabilmesinin nedeni anakarta takılması.
Evet, bir anlık kafa karışıklığı oldu, yeni fark ettim. Mesaja rapor attım düzenlenmesi için, teşekkürler.Emin misin hocam? Modüler güç kaynaklarına 4+4 şeklinde ayrılamayan, 8 pin bütünleşik kısımlar PSU tarafına, ayrılabilen kısımlar anakart tarafına takılır her zaman. Zaten ayrılabilen kısımların ayrılabilmesinin nedeni anakarta takılması.
Yeni konular
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-