Detaylar
Kim cevapladı?Mouse nasil bir mouse, marka model ne?Başlıktaki olayı yaşıyorum. Bu normal mi?
Sistem:
- GTX 1660 Super
- Ryzen 3 3100
- B450M Anakart
Mouse PS2 portuna mi takili?
CPU guc tasarrufunda olabilir mi?
ozgunokia
Yetkin
- Makaleler
- 1
Gamepower Ursa.Mouse nasil bir mouse, marka model ne?
Mouse PS2 portuna mi takili?
CPU guc tasarrufunda olabilir mi?
Hayır.
Nasıl kapatabilirim?
- Makaleler
- 5
Bu bende de yaşanıyor, normal bir durum. Zaten bilgisayardaki her işlem işlemciye ait. Tıpkı insan beyni gibi. Parmağımızı oynatmamız bile beynimize bağlı olarak gerçekleşiyor. Fareyi oynatma durumunda da bu sebeple işlemci kullanımı biraz artıyor. Bu tamamen normal.
ozgunokia
Yetkin
- Makaleler
- 1
%5-10 civarı mı artıyor yoksa benim gibi %20'lere çıkıyor mu?Bu bende de yaşanıyor, normal bir durum. Zaten bilgisayardaki her işlem işlemciye ait. Tıpkı insan beyni gibi. Parmağımızı oynatmamız bile beynimize bağlı olarak gerçekleşiyor. Fareyi oynatma durumunda da bu sebeple işlemci kullanımı biraz artıyor. Bu tamamen normal.
- Makaleler
- 5
Benim bazen %50'ye bile çıkıyor anlık%5-10 civarı mı artıyor yoksa benim gibi %20'lere çıkıyor mu?
ozgunokia
Yetkin
- Makaleler
- 1
Sistemi yeni aldım o yüzden bunlara çok takıyorum teşekkürler.Benim bazen %50'ye bile çıkıyor anlıkBu tarz anlık yükselmeler çok normal takmayın bu kadar. Aynı şekilde atıyorum YouTube'dan bir video açtığımda da ekran kartının kullanımı %60'lara çıkabiliyor anlık.
ozgunokia
Yetkin
- Makaleler
- 1
Bilmiyorum son 3 gündür Mouse'un da hantal hareket ettiğini düşünüyorum. 5 farklı antivirüs ile tarama yaptım sonuç ise virüs yok. BIOS güncellemesine falan hiç bakmadım anlamıyorum onlardan.Normal degil yahu, benim 10 yillik bilgisayarimda bile ancak %5 artiyor. Islemcisi sizin telefonunuzdaki kadardir guc olarak.![]()
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-