cansxxr

Yetkin
Max 2K daha uygun bakiyorum ama en son care 2K, o yüzden yüksek seyler onermezseniz sevinirim. AMD Wraith Prism kullanıyorum ve islemci 75 derecelere çıkıyor FIFA oynarken, fan aşırı hizlaniyor ve cok kafa ağrıtıyor. Sessiz ve düzgün uygun fiyat performans bir soğutucu arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 2K'den uygun bakiyorum diyorum daha ilktende onermeyin. Seçeneğe koyarim ama en en son şart 2K. Daha uygun lazim.

Burada daha uygun.

Burada daha uygun.

H guzelmis fiyatı da iyi koydum sekmeye baska seceneklerede bakacağım.
Bir de anakartimda ARGB kontrolcu yok acaba o isi nasıl yapacağım. ARGB fan kontrolcü var fakat 6 pin olanlardan.

Bu arkadaşların attığı soğutucunun revize edilip biraz daha geliştirilmiş hali:

Sanirim tek fark fan ve 1 boru fazla. Hangisi daha sessiz calisir yüksek hiza çıktığı zaman onemli sogutma olarak pek bir şey degismez sanirim. Bu fiyattan uygun bir şey var mı peki daha.

Sanirim tek fark fan ve 1 boru fazla. Hangisi daha sessiz calisir yüksek hiza çıktığı zaman onemli sogutma olarak pek bir şey degismez sanirim. Bu fiyattan uygun bir şey var mı peki daha.

Soğutucuda ne kadar ucuza kaçarsanız soğutmak için o kadar abanacak ve o kadar ses çıkartacak. Bu Peerless'dan az biraz daha sessiz.

Soğutucuda ne kadar ucuza kaçarsanız soğutmak için o kadar abanacak ve o kadar ses çıkartacak. Bu Peerless'dan az biraz daha sessiz.

Anladım o zaman en iyisi bunu almak. Fiyatı da iyi markasida kaliteli diye biliyorum şu an aklimda bu var baska bu fiyatta iyi bir şey varsa önerileri bekliyorum gene de.