TaerentymX

Çalışkan
Merhaba, Creality Ender-3 V3 Core xz modelini kullananlar var mı?

Bambu Lab A1 modelimi bırakmak istiyorum yaşadığım sorunlardan dolayı, bu ender serisinin bu yeni çift X y eksenli modelini kullanan arkadaşlar var mı? Baskı kalitesi nasıl? İpliklenme yaşadınız mı?

Merhaba, creality ender-3 V3 Core xz modelini kullananlar var mı?

Bambu lab A1 modelimi bırakmak istiyorum yaşadığım sorunlardan dolayı, bu ender serisinin bu yeni çift X y eksenli modelini kullanan arkadaşlar var mı? Baskı kalitesi nasıl? İpliklenme yaşadınız mı?

Hocam ipliklenme motorlardan çok malzeme ısısı ve kalitesinden kaynaklı oluyor bir de retraction ayarlanırsa zaten sorun yaşanmaz. Aslında Bambulab'in hata ayıklama kısmı çok daha kapsamlı bu modellere göre, Bambulab'de ne gibi sorunlar vardı? Ender modeli de güzel bu arada ipliklenme yaşatmaz ama kendi yazılımıyla kullanmayın. Tavsiyem kendi ayarlarınızla başka Slicer'lar kullanmanız mesela orca veya prusaslicer ya da simplify3D.

Hocam ipliklenme motorlardan çok malzeme ısısı ve kalitesinden kaynaklı oluyor bir de retraction ayarlanırsa zaten sorun yaşanmaz. Aslında Bambulab'in hata ayıklama kısmı çok daha kapsamlı bu modellere göre, Bambulab'de ne gibi sorunlar vardı? Ender modeli de güzel bu arada ipliklenme yaşatmaz ama kendi yazılımıyla kullanmayın. Tavsiyem kendi ayarlarınızla başka Slicer'lar kullanmanız mesela orca veya prusaslicer ya da simplify3D.

Dostum inan aldığımdan beri yaşamadığım kalmadı, internet sorunu yaşadım, ısı problemi yaşadım, ipliklenme için rr ayarı bile yaptım fakat yok, bana mısın demiyor alet...

Filament olarak bambu Lab'in ve Creality'nin filamentlerini kullanıyorum, stokta bambu bulamadığım zamanlarda ESUN kullanıyorum.

Evet Creality'e geçersem Orca Slicer'a geçiş yapacağım, kendi yazılımı hâlâ iyi değilmiş...

Dostum inan aldığımdan beri yaşamadığım kalmadı, internet sorunu yaşadım, ısı problemi yaşadım, ipliklenme için rr ayarı bile yaptım fakat yok, bana mısın demiyor alet...

Filament olarak bambu Lab'in ve Creality'nin filamentlerini kullanıyorum, stokta bambu bulamadığım zamanlarda esun kullanıyorum.

Evet Creality'e geçersem orca Slicer'a geçiş yapacağım, kendi yazılımı hâlâ iyi değilmiş...

Bende orca kullanıyorum zaten ppden belli biraz ama ayarlarını kendine göre yaparsan çok iyi sonuçlar alabilirsin. Özellikle ben Bambulab'in kısıtlamalarını ve tabla boyutu küçük diye n4+ tercih ettim. Corexz sizi üzmez diye düşünüyorum.