Detaylar
Kim cevapladı?Creative Worldwide Support >
Welcome to Creative Worldwide Support. Get technical help for your Creative products through Knowledgebase Solutions, firmware updates, driver downloads and more.
support.creative.com
Eski sürüm deneyin.
Hocam şu anlama geliyor, sizin cihaza uygun yazılıp Win10 altı sürümlere çıkmamış. Mecburen güncellemelisiniz sisteminizi ya da alternatif sürücü bulmalısınız ama var mı bilmiyorum. Windows Update'i denediniz mi? Yükseltmek isterseniz LTSC sürüme geçebilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar, Creative Live! 1080p V2 webcam aldım. Windows 8.1 işletim sistemine Creative App yüklenmiyor.
Creative App uygulamasını nasıl yükleyebilirim?
LC3_PCAPP_L17_3_01_28.exe sürümünün altında bunu yazmışlar. Bu yüklenmiyor mu?
Microsoft® Windows 8.1 32 Bit veya 64 Bit, Windows 8 32 Bit veya 64 Bit, Windows 7 32 Bit veya 64 Bit, Windows Vista 32 Bit veya 64 Bit Service Pack 1, Windows XP Professional X64 Edition, Windows XP Service Pack 3
Ozzytaste
Yetkin
Download Creative Live! Cam Sync 1080p V2 Sound, Video, and Game Controller Drivers for Windows 11, 10, 8.1, 8, or 7 - 64-bit and 32-bit - Treexy
Get the latest official Creative Live! Cam Sync 1080p V2 sound, video, and game controller drivers for Windows 11, 10, 8.1, 8, or 7. Update drivers using the largest database.
Buraya baktınız mı? Sonucunu yazarsanız memnun olurum.
Son düzenleme: