arda24142

Becerikli
Arkadaşlar 16 GB Crucial 5600 MHz CL46 DDR5 Pro soğutuculu RAM'ını zamanında CL46 diye çıkartıp koymuştum. Patriot Viper Venom 6000 MHz CL30 almıştım. Neyse işte, Crucial'ı ilana koydum 7.500 Türk lirasına, 7.000 TL teklif geldi. Verilir mi, yoksa bekleteyim mi daha? 6.700 falan gelecek bana satarsam, komisyon var sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM'lere ve RAM'lerden kaynaklı ekran kartlarına zam gelecek diyorlar eğer ihtiyacınız yoksa biraz bekleyin derim.

RAM'lere ve RAM'lerden kaynaklı ekran kartlarına zam gelecek diyorlar eğer ihtiyacınız yoksa biraz bekleyin derim.

RAM'i satıyorum da sıfırı 10 bin. 7.000'e okutsam bence güzel ama zam zaten gelmedi mi, yeni yıl zamları da bitmiş olması lazım. RAM'de zaten geldi gelceği kadar, gelir mi diyorsunuz daha da?

NVIDIA şubat ayında yapacak deniliyordu zam.

IMG_9828.webp

İyi anlamda mı kötü anlamda mı, 7 bin iyi mi, net bir şey söyleyin :D

Vallahi zamanında CL değeri acayip yüksek diye kutusuna koydum Patriot Viper Venom CL 30 6000 MHz 2x16 RGB'yi aldım. O da 20 bin olmuş. Sonra aklıma Crucial RAM geldi, dedim ki boşta durmasın satıp ekipman alırım.

Sen ramleri satmaktan başla.
İyi anlamda mı kötü anlamda mı, 7 bin iyi mi, net bir şey söyleyin :D

Vallahi zamanında CL değeri acayip yüksek diye kutusuna koydum Patriot Viper Venom CL 30 6000 MHz 2x16 RGB'yi aldım. O da 20 bin olmuş. Sonra aklıma Crucial RAM geldi, dedim ki boşta durmasın satıp ekipman alırım.
İyi anlamda tabii ki. Eğer ihtiyacın varsa şu an o paraya satabilirsin. Beklersen de zarar etmezsin. Diğer Crucial ilanlarına bak. Seninle aynı olan RAM'ler ne kadara koyulmuş ilana onları takip et. Alıcıymış gibi mesaj at. Son fiyatları al. 7 bin kötü değil ama belki 1 lira daha yukarıya satılabilir. Kesin değil ama. Dediğim gibi bakmak lazım. Şu an hiç müsait değilim 😘

Sen RAM'leri satmaktan başla.

İyi anlamda tabii ki. Eğer ihtiyacın varsa şu an o paraya satabilirsin. Beklersen de zarar etmezsin. Diğer Crucial ilanlarına bak. Seninle aynı olan RAM'ler ne kadara koyulmuş ilana onları takip et. Alıcıymış gigi mesaj at. Son fiyatları al. 7 bin kötü değil ama belki 1 lira daha yukarıya satılabilir. Kesin değil ama. Dediğim gibi bakmak lazım. Şu an hiç müsait değilim 😘

8 bine koyan var teşekkürler. 7.300 teklif yaptım o adama, bekleyeceğim biraz daha. Nasıl olsa illa satılacak 1 hafta içinde her türlü. 7.500'e 7.400'e falan satarım diye düşünüyorum. Biri 6.600 biri 7.000 yapmış.