- Makaleler
- 1
PawnIO kurmanız lazım, onun haricinde FACEIT AC ve Vanguard kapatın. Antivirus de engelliyor bu programları. Okutmaz değerleri.
@GTR Bu sürümü iletin A2-B2.
Pawnıo kurmanız lazım, onun haricinde FACEIT AC ve Vanguard kapatın. Antivirus de engelliyor bu programları. Okutmaz değerleri.
![]()
@GTR bu sürümü iletin A2-b2.
Hocam hala error veriyor program dediğiniz sürümde de. Ayrıca FACEIT AC kapalı.
Hata nedir? PC restart atıp baştan deneyin. Antivirus, Vanguard, FACEIT vs. kapatın. Belki silmeniz gerekebilir, o derece engel oluyor o program. @ggbye ile ilerleyin.
FACEIT AC silmeniz gerekebilir yani, virusten farkı yok bu yazılımın çünkü. Ele geçiriyor makineyi. Vanguard, FACEIT'ten PC arındırılmalı.
Pawnıo kurulmadığında bu hatayı veriyordu, diye hatırlıyorum. Kurduktan sonra PC restart atın.
Başlangıç programlarından FACEIT, Vanguard iptal edin. Çalıştırtmaz. Virusten beter bunlar, lanet olsun tüm anti-cheat'lere. Bunları toprak bile kabul etmez.
Hocam zaten başta kapalı FACEIT AC, PawnIO kurdum aynı. Ben siz yazana kadar 6000-CL42 yaptım ve OCCT test ettim sorun çıkmadı.
Kör ve sağır ilerliyoruz. Zen bir şekilde iletmeniz lazım A2-b2. başka aynı tarzda bir program yok AM5'te timing için.
Hocam hiçbir şekilde açamıyorum Secure Boot kapatıp test mode bile denedim açılmıyor hata resimde var.
Eki Görüntüle 240139