CS 2 e-spor maçları nasıl bedava bir şekilde izlenebilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YLN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 125

YLN

Becerikli
Yer
Mersin
Selam, biliyorsunuz yarın Aurora'nın maçı var o maçı izlemek istiyorum fakat nereden izleyebileceğimi bilmiyorum bana yardım edebilir misiniz?

CS2 maçları zaten bedava yayınlanıyor. Genelde büyük CS turnuvaları ESL, Blast veya PGL tarafından organize ediliyor. Maçı hangi yayıncıların verdiğini takip etmek istersen https://www.hltv.org/ bu siteyi kullanabilirsin. Ekranın hemen sağında oynanan ve oynanacak maçlar olur. Üzerine tıklarsan yayıncıları, hangi dilde yayın yaptıklarını vs. görebilirsin.

Organize eden (pgl, ESL, blast vs.) YouTube'dan turnuva ismini veya organize edenlerin ismini yazarsan maçları çıkacaktır. Türkçe yayın istersen sadece Aurora (eski adıyla ef) maçlarını Türkçe yayınlayan isimler var (imorr root gibi)

Organize eden (pgl, ESL, blast vs.) YouTube'dan turnuva ismini veya organize edenlerin ismini yazarsan maçları çıkacaktır. Türkçe yayın istersen sadece Aurora (eski adıyla ef) maçlarını Türkçe yayınlayan isimler var (imorr root gibi)

Yarınki olacak maç 19:00 da başlıyor ya imorr abim yarın yayında olur mu başladığı saatte.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt