CS 2 için kız arkadaşıma, kız oyun arkadaşı arıyorum

Glay

Becerikli
Merhabalar, kız arkadaşım CS 2 oynamasını çok seviyor ve ben de ara sıra eşlik ediyorum ama gün içinde çoğu zaman tek oynadığı için çok canı sıkılıyor. Eğer CS 2 oynayan bir kadın varsa veya tanıdığınız varsa ulaşırsa çok sevinirim. Kendisi gayet güzel oynuyor, tabii ki oynayış çok önemli değil önemli olan tek olmaması. Yaş olarak da 24 yaşında kendisi ayak uydurabilecek, kafa dengi olursa çok memnun olurum. Ayrıca forum harici başka nerelerden bulabiliriz onun hakkında da bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

Merhaba, kız arkadaşım CS 2 oynamasını çok seviyor ve ben de ara sıra eşlik ediyorum ama gün içinde çoğu zaman tek oynadığı için çok canı sıkılıyor. Eğer CS 2 oynayan bir kadın varsa veya tanıdığınız varsa ulaşırsa çok sevinirim. Kendisi gayet güzel oynuyor, tabii ki oynayış çok önemli değil önemli olan tek olmaması. Yaş olarak da 24 yaşında kendisi ayak uydurabilecek, kafa dengi olursa çok memnun olurum. Ayrıca forum harici başka nerelerden bulabiliriz onun hakkında da bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

Steam'de bulabilir aslında, eğer oynadığı oyunda kız var ise arkadaş olup ilerleyebilir.

Benim hatun gamepad'le hikayeli oyunlar oynuyor ama bu aralar online FPS oyunlarına da meraklandı. Daha yeni yeni giriş yapacağı için tahmin edeceğin gibi alışması zaman alır, yenge problem değil derse yeni mouse alınca oynayabilirler.

Arada biz de katılırız ama benden de çok bir şey beklemeyin, yılların R6'cısıyım da CS bambaşka bir şeymiş :rofl:

Benim hatun gamepad'le hikayeli oyunlar oynuyor ama bu aralar online FPS oyunlarına da meraklandı. Daha yeni yeni giriş yapacağı için tahmin edeceğin gibi alışması zaman alır, yenge problem değil derse yeni mouse alınca oynayabilirler.

Arada biz de katılırız ama benden de çok bir şey beklemeyin, yılların R6'cısıyım da CS bambaşka bir şeymiş :rofl:

Valla öyle üstad RS6’dan CS ye geçeyim dedim elek etti uşaklar :)

Steam'de bulabilir aslında, eğer oynadığı oyunda kız var ise arkadaş olup ilerleyebilir.
Hiç grup bulamadım ya. Oynadığımız zaman da bir iki kere kız geldi onda da zaten yabancılardı.

Burada kiz arkadas bulmak samanlikta igne aramaya benzer. Kolay gelsin.
Hahaha, doğru diyorsunuz da işte bir bakalım artık ya. Bir aydır bakınıyorum da Discord falan belki diye düşündüm ama orada da bir şey çıkmadı ya.

Ağzımda tüy bitti gel R6 oynayalım diye, ona da aldık gelmiyor bir türlü ben sevmedim diyor :D Biraz oynasak sanki R6'da daha yüksek şansı. Ayrıca gerçekten dediğiniz gibi olursa çok sevinirim. Onun için hiç problem olmaz yeter ki bir arkadaşı olsun ya kafasına uygun. Gerçekten çok tek kalıyor, dediğiniz gibi olursa gerçekten çok iyi olur.

Ağzımda tüy bitti gel R6 oynayalım diye, ona da aldık gelmiyor bir türlü ben sevmedim diyor :D biraz oynasak sanki R6'da daha yüksek şansı. Ayrıca gerçekten dediğiniz gibi olursa çok sevinirim. Onun için hiç problem olmaz yeter ki bir arkadaşı olsun ya kafasına uygun. Gerçekten çok tek kalıyor, dediğiniz gibi olursa gerçekten çok iyi olur.

Küçük yayıncıların Discord sunucularında belki bulabilirsiniz. Gerçi bulsanız da CS2 oynuyorlar mı belli değil.

Geri
Yukarı Alt