R
Ranton Kouga
Ziyaretçi
Ben FPS için istemiyorum. Renkler canlı ve doygun olsun istiyorum. Bunun için ayar var mıdır?
NVIDIA Denetim Masası > Masaüstü renk ayarlarını ayarla > Digital vibrance: %100 > Üstteki renkleri de kendinize göre ayarlayın. Ben sadece vibrance ayarı yaptım.Eki Görüntüle 157708
Ben FPS için istemiyorum. Renkler canlı ve doygun olsun istiyorum. Bunun için ayar var mıdır?
NVIDIA Denetim Masası > Masaüstü renk ayarlarını ayarla > Digital vibrance: %100 > Üstteki renkleri de kendinize göre ayarlayın. Ben sadece vibrance ayarı yaptım.
Bende çıkmıyor doygunluk.Oyunu tam ekrana alıp ayarlardan parlaklığı en yükseğe alın. NVIDIA Denetim Masası üzerinden doygunluğu arttırırsanız başka pek bir şey yapmanıza gerek yok.
Hocam soldaki kısımda gözükmesi gerekiyor sizde yok. Nedenini bilmiyorum.
Sanırsam monitör takıp yapmam lazım. Neyse teşekkürler.Hocam soldaki kısımda gözükmesi gerekiyor sizde yok. Nedenini bilmiyorum.Eki Görüntüle 157714
Onu yapmıştım. Çok güzel gözükmüyor o. Dediğini açıklasana.Laptopta MUX Switch varsa DGPU'ya al. Yoksa monitor takmadan o görünmez. Intel kontrol merkezinden doygunluk ayarı yapman lazım.