CS:GO için NVIDIA renk ayarları nasıl olmalı?

R

Ranton Kouga

Ziyaretçi
1750939203660.webp

Ben FPS için istemiyorum. Renkler canlı ve doygun olsun istiyorum. Bunun için ayar var mıdır?

Oyunu tam ekrana alıp ayarlardan parlaklığı en yükseğe alın. NVIDIA Denetim Masası üzerinden doygunluğu arttırırsanız başka pek bir şey yapmanıza gerek yok.

@Silinen üye

Dizüstü GPU’larda o ayarlar pek olmuyor maalesef hocam. Eğer harici monitör kullanıyorsanız monitör üzerinden ayar yapmaya çalışın derim.

Oyuna özel Nvidia uygulamasından yapılıyor. Ama ayarda RTX diye belirttiğinden 20K üstü kartlarda olabilir.

2025-06-26_15-04.webp

2025-06-26_15-03.webp

Kıyas için görüntü çekmiştim. Ama galiba bu ayar sadece ekran giden görüntüyü değiştiriyor. Veya Steam'ın ekran görüntü sistemi bu uygulamanın renk değişikliğini algılamıyor. Neyse doygunluk artırınca renkler canlanıyor. Yoğunluk artınca ise daha parlak oluyor. Sprawl oyununda denedim o oyunda bayağı canlı renklere sahip olduğundan 70 bile fazla geldi. Ama CS'de rahatsız etmeyecektir. Zaten varsayılanı 50 olması lazım.

Bunun dışında genel Nvidia renklerini ayarlayabilirsin. Ama bu oyun dışında da renkleri bozacaktır.

2025-06-26_15-23.webp

Gerçi ben mesajı yazana kadar dizüstü olduğunu yeni öğrenmiş oldum. Lütfen konularda bunu belirtin. Intel veya AMD işlemciniz neyse onun GPU ayarlarından renk ayarı yapabilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt