Hayır. Neden olsunHocam bu rehberdeki adımları uygularsak ban riski falan olur mu?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
- Makaleler
- 5
Maalesef böyle bir hata alıyorum hocam.
csgo.exe dosyasını "Steam Dışı Oyun Ekle" kısmından Steam istemcisine ekledim. Böyle yapıp Steam kütüphanesinden açınca açıldı ancak bu sefer de böyle bir hata veriyor.
"Account Error hatasını alırsanız oyun içinde, konsolu açın ve "map de_dust2" yazın. Map açılınca da ana menüye geri dönün."csgo.exe dosyasını "Steam Dışı Oyun Ekle" kısmından Steam istemcisine ekledim. Böyle yapıp Steam kütüphanesinden açınca açıldı ancak bu sefer de böyle bir hata veriyor.
Konuda yazdım zaten çözümünü. Lütfen konuyu dikkatli okuyun.
- Makaleler
- 5
Konsol açılmıyor maalesef. @keireL hocamın dediği yöntem de işe yaramadı."Account Error hatasını alırsanız oyun içinde, konsolu açın ve "map de_dust2" yazın. Map açılınca da ana menüye geri dönün."
Konuda yazdım zaten çözümünü.
Şöyle yapalım:Konsol açılmıyor maalesef. @keireL hocamın dediği yöntem de işe yaramadı.
\csgo\cfg klasörüne girin. İçine (eğer yoksa) autoexec.cfg adında dosya oluşturun.
Dosyanın içeriği böyle olmalı:
Kod:
con_enable "1"
Ek olarak da tuş atamak isterseniz örnek olarak altına şu satırı ekleyebilirsiniz:
Kod:
bind "F11" "toggleconsole"
- Makaleler
- 5
Esc tuşunun altındaki tuşu da denediniz mi? Varsayılan console tuşu o.
- Makaleler
- 5
Evet zaten en başta onu denemiştim.Esc tuşunun altındaki tuşu da denediniz mi? Varsayılan console tuşu o.
Autoexec ayarından sonra tekrar denediniz mi peki?
- Makaleler
- 5
Evet autoexec ayarından önce de sonra da denedim.Autoexec ayarından sonra tekrar denediniz mi peki?