CS2 için R5 3600 & RX 5600 XT sisteme yükseltme önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LuxRuffy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 377
5600 ve 2. el 6800XT.

Elimdeki RAM'i ikinci elde satıp 3200 MHz 2x8 RAM alsam. Yanına sıfır 5600 alsam nasıl olur peki? İkinci elde mevcut RAM satılır mı?

Şu an yapamıyorsanız bile biraz daha idare edip 2x16 yükseltmeniz daha iyi olur bence. 16 GB yetmediği zaman tekrar al sat yapman gerekecek 2x8 yaparsan, boşa zaman ve para kaybı olur.

Şu an yapamıyorsanız bile biraz daha idare edip 2x16 yükseltmeniz daha iyi olur bence. 16 GB yetmediği zaman tekrar al sat yapman gerekecek 2x8 yaparsan, boşa zaman ve para kaybı olur.
İkinci el kullandığım Ram den buldum malum sarı sitede fakat param güvende ile satış yapmıyorlar. Güvenilir mi bilemedim.

Hocam kullandığınız modeli ve bütçenizi belirtir misiniz size bulayım.

Son düzenleme:
Farklı markalarda çökme mavi ekran falan olur gibi bir şeyler okumuştum ama yinede bakayım teşekkürler.

Farklı markalarda çökme mavi ekran falan olur gibi bir şeyler okumuştum ama yine de bakayım teşekkürler.

CL değeri farklı olmadığı sürece %99 ihtimalle sorun çıkmaz o %1 ise kalitesiz markalardan kaynaklanır, eğer yaşadığınız şehri de söylerseniz daha iyi RAM'ler bakabilirim.

CL değeri farklı olmadığı sürece %99 ihtimalle sorun çıkmaz o %1 ise kalitesiz markalardan kaynaklanır, eğer yaşadığınız şehri de söylerseniz daha iyi RAM'ler bakabilirim.
İzmirde yaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…