Arkadaşlar merhaba. Yeni bir sisteme geçiş yaptım. Eskiden bu çözünürlüğü kullanıyordum ve böyle bir sorunum yoktu. Ryzen 5 7500F ve RTX 5060 Ti 16 GB sistemim var. 1024x768 çözünürlükte oyun içinde adamların isimleri pixel şeklinde veya bulanık gözüküyor. Mesela DM'de adam beni vuruyor, sağ üstte isimleri pixel şeklinde gözüküyor. NVIDIA 3D ayarlarına baktım ama bir şey bulamadım. Bu sorunla karşılaşan var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Arkadaşlar merhaba. Yeni bir sisteme geçiş yaptım. Eskiden bu çözünürlüğü kullanıyordum ve böyle bir sorunum yoktu. Ryzen 5 7500F ve RTX 5060 Ti 16 GB sistemim var. 1024x768 çözünürlükte oyun içinde adamların isimleri pixel şeklinde veya bulanık gözüküyor. Mesela DM'de adam beni vuruyor, sağ üstte isimleri pixel şeklinde gözüküyor. NVIDIA 3D ayarlarına baktım ama bir şey bulamadım. Bu sorunla karşılaşan var mı?
Bende de normalde öyle fakat çok önemli bir durum değil ki bu. Neden taktınız FACEIT dmsinde vs.
Son düzenleyen: Moderatör:
Gözü aşırı rahatsız ediyor.Bende de normalde öyle fakat çok önemli bir durum değil ki bu. Neden taktınız FACEIT dmsinde vs.
Jagged edge olayı da olabilir, bir grafik ayarından kaynaklanıyorda olabilir düşünüyorum şu an.
O nedir?Jagged edge olayı da olabilir, bir grafik ayarından kaynaklanıyorda olabilir düşünüyorum şu an.
NVIDIA Control Panel altından farklı ölçeklendirme ayarları denedin mi?
Kenarların çıkıntılı gözükmesine deniyor.
Denedim. Sorun sadece CS2'de değil. Bakın mesela TS3'te mouseyi sağ tarafa götürünce sol tarafta bulanıklık oluyor, tekrar oraya götürünce görüntü netleşiyor. Videonun sonunda daha belirgin.NVIDIA Control Panel altından farklı ölçeklendirme ayarları denedin mi?
SunseTTime
Uzman
Denedim. Sorun sadece CS2'de değil. Bakın mesela TS3'te mouseyi sağ tarafa götürünce sol tarafta bulanıklık oluyor, tekrar oraya götürünce görüntü netleşiyor. Videonun sonunda daha belirgin.
Motion Blur kapatman lazım. Dying Light'da başıma gelmişti, çözümü bu.
Nereden yapabilirim?Motion Blur kapatman lazım. Dying Light'da başıma gelmişti, çözümü bu.
SunseTTime
Uzman
Oyun grafik ayarlarında yok mu? Motion Blur, Hareket bulanıklılığı diye geçebilir.