Oyuna 3-4 günde bir saçma sapan GB boyutunda güncelleme geliyor ne hile çözülüyor ne bug. Nasıl bir şirket nasıl bir firma nasıl bir yapıdır ki bu kadar berbat bir hizmeti normal gibi sunuyor.

Oyunda böyle bir şey var mı bilmiyorum ancak bu videodaki adamın reaktör içinden çıkmadığına eminim :D Oynamış sizle. Eğer sürekli koşarak ses vermeyip pompalı mesafesinden biraz uzaklaşıp shiftle denemeler yapsaydınız adamla yüz yüze gelirdiniz çok rahat.

Valve bu oyunu umursamiyor, adamlarin gercekten umrunda degil. Sanki birisi Gabe Newell'in kasedine sahip de adami tehdit ediyor "oyunu gelistirmeyeceksin" diye.

Oyunda böyle bir şey var mı bilmiyorum ancak bu videodaki adamın reaktör içinden çıkmadığına eminim :D Oynamış sizle. Eğer sürekli koşarak ses vermeyip pompalı mesafesinden biraz uzaklaşıp shiftle denemeler yapsaydınız adamla yüz yüze gelirdiniz çok rahat.
İmkansız. İki kişi aynı yerde dolanıp bombayı kuruyoruz kurduğumuz anda arkamıza geçip bıçaklıyor bizi.

Oyuna yeni başlamış olsam bile iki kişi göremememiz cidden imkansız.

İmkansız. İki kişi aynı yerde dolanıp bombayı kuruyoruz kurduğumuz anda arkamıza geçip bıçaklıyor bizi.

Oyuna yeni başlamış olsam bile iki kişi göremememiz cidden imkansız.
Hocam adamın perspektifinden ve freecam üzerinden de video gönderin, yoksa burası bayağı karışacak.

Oyunda hile de arttı son zamanlarda, özellikle ölüm maçında görüyorum. Bota bırakıp kasıyorlar, oyunun adamakıllı tadı kalmadı.