Hatta bir ara twitter'da dolaşıyordu. Adam spinbot ile ban yemeden 1 levelden başlayıp 10 level oldu 27 saatte ve 30. saatte falan ban attılar adama.
Oyuna bir türlü eskisi gibi ısınamıyorum. 1.5 sene falan önceki Faceit hilesinin ban yememe olayından sonra garip bi soğuma geldi 15 bin saat oynadığım oyunu oynayamaz oldum.

Hatta bir ara twitter'da dolaşıyordu. Adam spinbot ile ban yemeden 1 levelden başlayıp 10 level oldu 27 saatte ve 30. saatte falan ban attılar adama.
Rus forumlarında Faceit bypasslı hileler satılıyor. Ama Faceit AC VAC'tan daha sıkı olduğu için legit oynamaları zorunlu. Bu yüzden fark etmek çok zor faceitte ama yok değil. Tiktokta faceitte hile klipleriyle edit yapan birisini görmüştüm. Acaba banlanmış mıdır.

Botlar zaten anladığım kadarıyla çok aktif olmuyorlar. Yani 1-2 defa denk geldi bana. Asıl hileden yakınıyorum. Daha dün 5 el girdim 5 elin hepsinde hile geldi. 3. eldeki adam bayağı bayağı mevlana açmıştı.

Botların aktif olmadığını düşünüyorsan DM atmıyorsun demektir. Her yerde varlar. 3 T 3 CT olarak konumlanıyorlar ki aralarından birine kick atılmasın.

Haber resmi kaynaktan geldi. AG2 beta sürümünde gayet iyi geldi bana, CS:GO'daki kadar olmasa da kesinlikle şu anki durumdan kat be kat daha iyi bir akış geliyor.

Bu oyuna bunun yanında Türk serveri gelebilir,eski akıcılık gelmeli, optimizasyon gelmeli, hile önlemleri iyileştirilmeli ve bence eski ajanlar geri dönmeli herkese. Daha düşünülecek bir şey yok gibi, ilk adımı atmışlar diyebiliriz.

Rus forumlarında Faceit bypasslı hileler satılıyor. Ama Faceit AC VAC'tan daha sıkı olduğu için legit oynamaları zorunlu. Bu yüzden fark etmek çok zor faceitte ama yok değil. Tiktokta faceitte hile klipleriyle edit yapan birisini görmüştüm. Acaba banlanmış mıdır.
Ben en son birinin klip videosunu alıp özel ticket açtım ban atmadılar adama sonra adam 10 level oldu faceitte o noktada soğudum.

Bu oyuna bunun yanında Türk serveri gelebilir, eski akıcılık gelmeli, optimizasyon gelmeli, hile önlemleri iyileştirilmeli ve bence eski ajanlar geri dönmeli herkese. Daha düşünülecek bir şey yok gibi, ilk adımı atmışlar diyebiliriz.

Buna katılıyorum, Türkiye serverı olmaması çok can sıkıcı.