Eski haritalarımın berbat oluşundan sonra güzel bir harita yapabildiğimi düşünüyorum. Arkadaşlarınızla oynamanızı öneririm. Hiçbir anlamı veya getirisi olmasa da atölyede oy vermek isterseniz de mutlu olurum.
Eski haritalarımın berbat oluşundan sonra güzel bir harita yapabildiğimi düşünüyorum. Arkadaşlarınızla oynamanızı öneririm. Hiçbir anlamı veya getirisi olmasa da atölyede oy vermek isterseniz de mutlu olurum.
Favorilere eklendi
Mapi diğer maplerden biraz olsun ayıracak şeyler eklerseniz çok güzel olur hocam, elinize sağlık.
Bu arada hazır CS2'ye atölye bazında vakit harcayan birinin konusundayken bir müjdeli haberi de ben vereyim o hâlde; 3-4 hafta içinde yeni bir müzik kiti paylaşacağım, telif sorunları acayip zorluyor ama yerli bir müzik kitinin CS2'de bulunması için kollar sıvandı.
@SF26, teşekkürler hocam. Temelde sağ sol ve orta-yukarıdan gidilecek basit bir harita yapmak istedim. Tema olarak arkadaşım ZULA'daki Nemrut haritasını önerdi, ben de Anubis temalı yaptım. Böyle oldu