xangeN

Çalışkan
Merhaba, 19 Haziran günü CSFloat'dan para çekimi yaptım. 23 Haziran'da stripe üzerinde “paid” olarak gözükmeye başladı ancak para banka hesabıma hala ulaşmadı. CSFloat'a yazdım Stripe'e yazdım bankayı da aradım ancak bir sonuca ulaşamadım. Bankanın zaten hiçbir şeyden haberi yok Stripe da ödemenin yapıldığını söylüyor ancak ben sorun ne hala çözemedim. IBAN doğru isim kısmını normal hesap kısmında Türkçe şekilde girdim ancak banka hesabını girerken İngilizce karakter istediği için o şekilde girdim o da doğru olmalı yani ne yapabilirim? Daha önce bu sorunu yaşayan varsa nasıl çözdü yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba, 19 Haziran günü CSFloat'dan para çekimi yaptım. 23 Haziran'da stripe üzerinde “paid” olarak gözükmeye başladı ancak para banka hesabıma hala ulaşmadı. CSFloat'a yazdım Stripe'e yazdım bankayı da aradım ancak bir sonuca ulaşamadım. Bankanın zaten hiçbir şeyden haberi yok Stripe da ödemenin yapıldığını söylüyor ancak ben sorun ne hala çözemedim. IBAN doğru isim kısmını normal hesap kısmında Türkçe şekilde girdim ancak banka hesabını girerken İngilizce karakter istediği için o şekilde girdim o da doğru olmalı yani ne yapabilirim? Daha önce bu sorunu yaşayan varsa nasıl çözdü yardımcı olabilir misiniz?
Para çekiminde yaşadığınız sorun için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. IBAN Kontrolü:
- IBAN numaranızın doğru ve eksiksiz olduğundan emin olun.
- Yanlış bir IBAN girmiş olmanız durumunda, para yanlış bir hesapta olabilir.

2. Banka Hesabı Bilgilerini Gözden Geçirme:
- Hesabınızın Türkçe karakterleri doğru girdiğinizden emin olun.
- Eğer hesabınızda İngilizce karakter istemediyse, kullandığınız adın ve soyadın da doğru yazıldığına dikkat edin.

3. Para Transferinin Takibi:
- Stripe üzerinde para transferinin tamamlandığını onayladıysanız, transferin takibini sağlayın. Stripe’ın destek sayfasından işlem durumunu kontrol edin.
- İşlem onaylandıktan sonra, genellikle 1-3 iş günü içinde bankanıza ulaşması beklenir. 3 iş günü geçtikte hâlâ ulaşmadıysa, daha derin bir inceleme gerekli olabilir.

4. Banka ile İletişim:
- Banka ile tekrar iletişime geçin. İşlemi yapmanız için gerekli olan referans numarasını veya işlem numarasını verin.
- Bankanın destek ekibine Stripe’tan gelen “paid” bildirimine atıf yaparak sorunu açıklayın.

5. Stripe Destek ile İletişim:
- Stripe destek ile iletişime geçerken yaşadığınız sorunla birlikte tarih ve işlem numarasını belirtin.
- Sorununuzun çözümü için daha fazla bilgi talep edin.

6. Alternatif İletişim Yolları:
- Eğer işlem hala gözükmüyorsa, CSFloat destek ekibine tekrar yazın ve süreci hızlandırmak için önceki yazışmalarınızı ekleyin.

7. Diğer Kullanıcılardan Yardım Alma:
- CSFloat veya Stripe forumlarına erişerek benzer sorunları yaşayan kullanıcıların tavsiyelerini inceleyin.

Bu adımları takip ederek sorununuzu çözme şansınızı artırabilirsiniz.