Arkadaşlar büyük bir komplo sakın bunlara oy falan vermeyin çevrenizdekilere ne yapmaya çalıştıkları ortada kaçırdıkları paranın haddi hesabı yok. Neden hala bunlara oy verir insan?
Ülkenin yarısının yeterli zekası yok, oy verir tabii.
Arkadaşlar büyük bir komplo sakın bunlara oy falan vermeyin çevrenizdekilere ne yapmaya çalıştıkları ortada kaçırdıkları paranın haddi hesabı yok. Neden hala bunlara oy verir insan?
Biliyorsunuz bugün 24 Nisan sözde ermeni soykırımının yıl dönümü ve Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün bu soykırımı andı
![]()
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ermeni Patrikliği'ne taziye mesajı
“Birinci Dünya Savaşı’nın ortaya çıkardığı olumsuz şartlarda hayatını kaybeden Osmanlı İmparatorluğu vatandaşı Ermenileri bugün bir kez daha saygıyla anıyor, torunlarına taziyelerimi iletiyorum.”bianet.org
Boş ver sinirini bozmana ve moralını bozmana gerek yok kardeşim benim oy kullanacağın gün verirsin bunlara cevabını net bir şekil'de.Artık foruma ağlama emojisi gelsin.. ağlamak istiyorum artık..
Biliyorsunuz bugün 24 Nisan sözde ermeni soykırımının yıl dönümü ve Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün bu soykırımı andı
![]()
“Birinci Dünya Savaşı’nın ortaya çıkardığı olumsuz şartlarda hayatını kaybeden Osmanlı İmparatorluğu vatandaşı Ermenileri bugün bir kez daha saygıyla anıyor, torunlarına taziyelerimi iletiyorum.”bianet.org
Eğer seçim günü sağ partilere oy verirsem gelin yüzüme tükürün. 14. Cumhurbaşkanımız Ekrem İmamoğlu inşallah.Boş ver sinirini bozmana ve moralını bozmana gerek yok kardeşim benim oy kullanacağın gün verirsin bunlara cevabını net bir şekil'de.
Ayrıca şunu özgür özel yapsaydı AKP'liler neler derdi neler. Erdoğan yapınca nedense herkese normal geliyor fakat neyse ki Forum'daki arkadaşlar tepkisini net ifade etmiş daha bir şey dememe gerek kalmadı benim.
Ne kadar güzel bir yorum bu kalp bırakmamak için zor tuttum kendimi harikasın.Eğer seçim günü sağ partilere oy verirsem gelin yüzüme tükürün. 14. cumhurbaşkanımız Ekrem İmamoğlu inşallah.
Muhteşem o zaman AKP'ye büyük darbe vuracaksın anlaşılan bravo sana aferin en doğrusunu yaparsın.
Biliyorsunuz bugün 24 Nisan sözde ermeni soykırımının yıl dönümü ve Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün bu soykırımı andı.
![]()
Ben değil hocam biz vuracağız AKP'ye inşallah en büyük darbeyiMuhteşem o zaman AKP'ye büyük darbe vuracaksın anlaşılan bravo sana aferin en doğrusunu yaparsın.![]()
![]()