Biliyorsunuz bugün 24 Nisan sözde ermeni soykırımının yıl dönümü ve Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün bu soykırımı andı

Artık foruma ağlama emojisi gelsin.. ağlamak istiyorum artık..

Artık foruma ağlama emojisi gelsin.. ağlamak istiyorum artık..
Boş ver sinirini bozmana ve moralını bozmana gerek yok kardeşim benim oy kullanacağın gün verirsin bunlara cevabını net bir şekil'de.

Biliyorsunuz bugün 24 Nisan sözde ermeni soykırımının yıl dönümü ve Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün bu soykırımı andı

Ayrıca şunu özgür özel yapsaydı AKP'liler neler derdi neler. Erdoğan yapınca nedense herkese normal geliyor fakat neyse ki Forum'daki arkadaşlar tepkisini net ifade etmiş daha bir şey dememe gerek kalmadı benim.

Boş ver sinirini bozmana ve moralını bozmana gerek yok kardeşim benim oy kullanacağın gün verirsin bunlara cevabını net bir şekil'de.

Ayrıca şunu özgür özel yapsaydı AKP'liler neler derdi neler. Erdoğan yapınca nedense herkese normal geliyor fakat neyse ki Forum'daki arkadaşlar tepkisini net ifade etmiş daha bir şey dememe gerek kalmadı benim.
Eğer seçim günü sağ partilere oy verirsem gelin yüzüme tükürün. 14. Cumhurbaşkanımız Ekrem İmamoğlu inşallah.

Biliyorsunuz bugün 24 Nisan sözde ermeni soykırımının yıl dönümü ve Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün bu soykırımı andı.

Türklüğün en büyük düşmanı bu adam.
Daima atamınzın izinden.

Mustafa Kemal Ataturk GIF by TRT

Mustafa Kemal Ataturk Suit GIF by TRT