Sığıra yatsa gene iyi hocam Erdoğan yapınca normal karşılanıyor ama bir başka parti yapsa hemen hırgür çıkarıyorlar hemen bir yeni algı oyunu yaratıyorlar sonra tüm partiler kötü AKP iyi oluyor.

Daha yeni AK partiyi destekleyen yakınıma gösterdim. Bana asla inanmadı ve inanmıyor, bu yüzden siyaseti ufaktan salıyorum hocam.

Daha yeni AK partiyi destekleyen yakınıma gösterdim. Bana asla inanmadı ve inanmıyor, bu yüzden siyaseti ufaktan salıyorum hocam.
Boş verin hocam inandırmaya çalışmayın hep bu AKP kanallarının bir oyunu herkesi böyle senelerdir uyuttular Erdoğan'ı o kadar güzel bir dünya lideri olarak gösterdiler ki millet artık Erdoğan'a toz kondurmayacak boyuta geldi bazıları gerçeği gördü bazıları yalanlara iftiralara inandı böyle bir kitle türüyor maalesef bunun tek çözümü bir an önce şu Erdoğan'ı koltuğundan indirmek başka bir çözümü olamaz.

Patatesçiler konuşmasın bence, açlıktan 40 kilo oluyorlar sonra :D
compar17167031702582933387-1.webp
Screenshot_20231005_224804_Microsoft 365 (Office).webp
Screenshot_20231005_224721_Microsoft 365 (Office).webp

Aha karşılaştırmalı kalori değerleri, hepsi CIA verisi. Kaynak da bıraktım:

Screenshot_20240429_214729_Chrome.webp

Rapor olduğu için linkini bırakamıyorum, bu şekilde aratırsan bulursun. Kıyasla bakalım. :) Vakit olursa bunun bir konusunu açayım da her seferinde fotoğrafları bulmak zoruna kalmayayım.

Konu hakkında da fikir belirteyim. Şu an PKK yüzünden Kürtleri tehcir etmiyoruz. O zamanın koşullarıyla şimdi aynı değil, doğru. Ama hala tehciri insancıl bir noktaya oturtamıyoruz.

Bütün bir halkı Anadolu'nun dışına sürmek sistematik bir öldürme amacı gütmese de fazlasıyla sıkıntılı. Soykırım tanımı bambaşka olsa da bence toplu ölümlü vakalara soykırım demek için "sistematik" kısmı elzem.

Herkesten beklenen ise öz eleştiri vermek. Ben karar adına açıkçası üzgünüm, keşke kimse ölmeseydi; özellikle de siviller. Lakin soykırım demek... Bilemiyorum. Fazla abes kaçıyor sanki.