Cumhurbaşkanı Erdoğan ve TİP dışında hiçbir siyasi ve siyasi parti bugünü anmadı

Açıklamalarında "soykırım" dememişler bile. Soykırım olduğunu söyleyerek anan kaç parti var, hatta var mı bilmiyorum. EMEP, DEM vs. de anmıştı ama onlar da soykırım diyecek cesareti bulamamışlar.

Tehcir esnasında hayatını kaybedenlerin yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Keşke daha insancıl bir çözüm bulabilseydik.

Anca dolar fiyatindan parasizliktan teknolojiden mahrum kalan gelen genclik AKP'ye tokadi vurabilir dua edelim de onlarin arasinda da cehalet ileri yas grubundaki kadar cok olmasin. Tayyip'e gelince bu adamin davranislarini ve karakterini turkce aciklamaya, anlatmaya yetmez. Dunya uzerine boyle bir insan da bir daha gelmez. Topragi bol olur insallah en yakin zamanda.

Açıklamalarında "soykırım" dememişler bile. Soykırım olduğunu söyleyerek anan kaç parti var, hatta var mı bilmiyorum. Emep, dem vs. de anmıştı ama onlar da soykırım diyecek cesareti bulamamışlar.

Tehcir esnasında hayatını kaybedenlerin yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Keşke daha insancıl bir çözüm bulabilseydik.

Ne EMEP ne DEM Parti hiçbiri anmamış ayrıca kısasa kısas hak ettiler sürgün edilmeyi.

Adam devlet başkanı, iyi ki öldürdük diye yorum yapacak hali yok ya. Tabii ki taziye iletecek, kendince hoş görülü sözler sarf edecek. Boş boş yorumlara gerek yok. Yüz binlerce ermeninin öldüğü bir olaydan bahsediyoruz.

Yanlış bilgi veriyorsunuz.

Hak edenler var, etmeyenler var. Ayrımı yapmak lazım.

Emep soykırım demiş mesela, yanlış hatırlıyormuşum.

Kusura bakmayın o zaman kendi Instagram hesaplarında paylaşmamışlar evet hak eden var hak etmeyen var ancak o bölgedeki Türk halkı da hak etmedi bunu.

Adam devlet başkanı, iyi ki öldürdük diye yorum yapacak hali yok ya. Tabii ki taziye iletecek, kendince hoş görülü sözler sarf edecek. Boş boş yorumlara gerek yok. Yüz binlerce ermeninin öldüğü bir olaydan bahsediyoruz.

Nikol Paşinyan'dan da hocalı katliamı için taziye mesajı bekliyoruz :)

Ne desem boş, küfür etsem boş, bunlara oy veren insanlar sağıra yatıyor. Gerçekten ne diyelim ki?
Sığıra yatsa gene iyi hocam Erdoğan yapınca normal karşılanıyor ama bir başka parti yapsa hemen hırgür çıkarıyorlar hemen bir yeni algı oyunu yaratıyorlar sonra tüm partiler kötü AKP iyi oluyor.