Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2009, 2012, 2022 ve 2024'te olmak üzere toplam 4 kere "son kez" açıklaması yaptığı ortaya çıktı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Görkem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    2024
Anlamadığım şu ki şu an hayatım boyunca her girdiğim ortamda (forum ve sosyal medya dahil) çoğunluk reisi sevmiyor. Ama seçimi reis alıyor. Ne iş lan bu?
Seçimi reisin alması konusunda ise yorumum şu. Kimse ülkesini teröriste selam verenlere satmaz.

Açlıktan yerde sürünsek bile yine reisin hep aynı dediğine kanarız. (!)
Alzheimer kendisi fakat halkı yine iyi kandırıyor büyük yetenek var kendisinde filmi çekilmeli bu olayın.
O yüzden çok da heyecanlanmayın arkadaşlar.

Bu haberi keşke okumasaydım ne güzel sevinmiştim bırakıyor diye.

Seçimi reisin alması konusunda ise yorumum şu. Kimse ülkesini teröriste selam verenlere satmaz.
Eee adama demezler mi başka parti mi yok? Halk demek ki aklını kullanamıyor kullansa ülke bu durumda olmazdı koskoca zafer partisi ne güne duruyor.

Eee adama demezler mi başka parti mi yok? Halk demek ki aklını kullanamıyor kullansa ülke bu durumda olmazdı koskoca zafer partisi ne güne duruyor.
Zafer Partisi cumhurbaşkanlığı seçimlerine mi girdi kanka? Bakın, ben seçimden önce ki gün Sinan Oğan'la tanışma fırsatı yakalamıştım ve bu çok ani olmuştu. Ne kadar derine inebilirim bilmiyorum. O çalışmayla %5 alması bile muhteşem bir şeydi. İki tane adam var, iki seçeneğimiz. 2028'de bunların hepsi tabi ki değişecek ama o zaman çok geç olacak olmasından korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…