Zaten öyle sanırım söylediklerini çok çabuk unutuyor ve kendiyle çelişiyor yaptığı açıklamalara bakın anlayacaksınız.
Detaylar
Kim cevapladı?Forumun yarısı AKP ile alakalı konular be, nasıl oluyor buCHP'li değiliz kardeşim, iktidarında muhalefetinde değişmesini isteyen gençleriz.
- Makaleler
- 1
Yalanladığımdan değil de cidden şunların videosu var mı?
Şu zamanda shop aşırı arttı da.
Son düzenleyen: Moderatör:
Artık hem yaş hem de anayasa faktörü var. Buna rağmen devam etmenin bir yolunu bulursa..
Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Demek istediğimi düzelttim.CHP'li değiliz kardeşim, iktidarında muhalefetinde değişmesini isteyen gençleriz.
Dracula 5
Üstün
Seçimi reisin alması konusunda ise yorumum şu. Kimse ülkesini teröriste selam verenlere satmaz.Anlamadığım şu ki şu an hayatım boyunca her girdiğim ortamda (forum ve sosyal medya dahil) çoğunluk reisi sevmiyor. Ama seçimi reis alıyor. Ne iş lan bu?![]()
Açlıktan yerde sürünsek bile yine reisin hep aynı dediğine kanarız. (!)
Alzheimer kendisi fakat halkı yine iyi kandırıyor büyük yetenek var kendisinde filmi çekilmeli bu olayın.
Bu haberi keşke okumasaydım ne güzel sevinmiştim bırakıyor diye.
Çünkü forumdaki çoğu kişinin tek yaptığı boş beleş muhalefet olmak.Forumun yarısı AKP ile alakalı konular be, nasıl oluyor bu![]()
Eee adama demezler mi başka parti mi yok? Halk demek ki aklını kullanamıyor kullansa ülke bu durumda olmazdı koskoca zafer partisi ne güne duruyor.Seçimi reisin alması konusunda ise yorumum şu. Kimse ülkesini teröriste selam verenlere satmaz.
Dracula 5
Üstün
Zafer Partisi cumhurbaşkanlığı seçimlerine mi girdi kanka? Bakın, ben seçimden önce ki gün Sinan Oğan'la tanışma fırsatı yakalamıştım ve bu çok ani olmuştu. Ne kadar derine inebilirim bilmiyorum. O çalışmayla %5 alması bile muhteşem bir şeydi. İki tane adam var, iki seçeneğimiz. 2028'de bunların hepsi tabi ki değişecek ama o zaman çok geç olacak olmasından korkuyorum.Eee adama demezler mi başka parti mi yok? Halk demek ki aklını kullanamıyor kullansa ülke bu durumda olmazdı koskoca zafer partisi ne güne duruyor.