Command Eichmann

Başarılı
Makaleler
1
Yer
TURKIYE
Cihaz
SM-J700F - J7ELTE
Galaxy J7 (J7ELTE - J700F) telefona en son Custom ROM atmıştım, uzun süredir (2-3 ay) kitaplıkta duruyordu. Lazım oldu telefonu açmaya çalıştım açma kapama tuşuna basılı tutup açınca rengarenk karıncalı rastgele renklendirilmiş bir ekran çıkıyor, Samsung logosu gelmiyor telefona. Download Mod'a girebiliyor mu diye denedim girebiliyor, fakat Stock ROM atmaya çalıştığımda Initialization... yazan kısımda takılı kalıyor, NAND-Erase falan filan her şeyi denedim tek dosya, 4 dosya eski sürümler TWRP atmayı falan hiçbiri telefona flashlanmıyor. Ne yapabilirim bu telefonu nasıl açacağım yardım edebilir misiniz? @Umut Nas hocam siz telefonlar hakkında bilgilisiniz diğer forumda bu adla konu açılmış fakat arkadaşın telefonuna Samsung logosu geliyordu çözmüşsünüz ben çözemedim yardımcı olabilir misiniz?

Stock ROM'u SamFw'den indirin. NAND erase tikini kaldır.
Denedim her türlü siteden indirip yapmayı fakat olmadı, ilk denediğim zaten SamFw'den stock rom indirmek oldu. NAND erase tikini kaldırıp denemiştim ama tekrardan denerim eve geçince.
SamFw dediğiniz SamFirmware mı yoksa SamFw mi? SamFw'nin sitesini bulamadım atabilir misiniz?

Denedim her türlü siteden indirip yapmayı fakat olmadı, ilk denediğim zaten SamFw'den stock rom indirmek oldu. NAND erase tikini kaldırıp denemiştim ama tekrardan denerim eve geçince.
SamFw dediğiniz SamFirmware mı yoksa SamFw mi? SamFw'nin sitesini bulamadım atabilir misiniz?
Telefonu düzeltebildin mi?