Ethem Efe 56
Üstün
Zor olması önemli değil ya, yavaş yavaş hallederim eğer mümkünse, deneyim olur hem.
Zor olması önemli değil ya, yavaş yavaş hallederim eğer mümkünse, deneyim olur hem.
Bu rehbere göz atmanızda fayda var.Zor olması önemli değil ya, yavaş yavaş hallederim eğer mümkünse, deneyim olur hem.
Bu rehbere göz atmanızda fayda var.
Selam! Çoğu kişi Xiaomi cihazında Bootloader kilidi açarken sorunlar yaşıyor çünkü gerçekten Bootloader kilidini açmak biraz karmaşık. Ancak merak etmeyin, her şeyi size burada detaylıca anlatacağım.
İlk önce şunu bilmeniz gerekiyor ki Xiaomi telefonlarda bootloader kilidini açma süreci, 2026 itibarıyla özellikle HyperOS 2 geçişiyle birlikte daha sıkı güvenlik protokollerine bağlanmış durumda. Bu işlem hem cihazı sıfırlar hem de garanti dışı bırakır, bu yüzden başlamadan önce tüm verilerini yedeklediğinden emin olmalısınız.
Ön Kontroller
İlk önce her şeyin uygun olup...
Ben bu hafta açtım nedense tek denemede oldu bende problemsiz3 haftadır botu açık hala açamadım. Root atacağım atamıyorum cihaza çıldırmalık.
Ben bu hafta açtım nedense tek denemede oldu bende problemsiz![]()
Atılıyor mu, atılmıyor mu? Kesin olarak onu söylerseniz, ona göre deneyeceğim.Zor olsa ben de Xiaomi 13T'ye atardım, lakin 8300'e bile yokken 8400'e de doğal olarak yok. ROM'u geç, atmana yarayan TWRP bile yok, varsa da brick etme riskin var.
3 haftadır botu açık, hâlâ açamadım. Root atacağım ama bundan dolayı atamıyorum cihaza, çıldırmalık.
Atılıyor mu, atılmıyor mu? Kesin olarak onu söylerseniz, ona göre deneyeceğim.
Atılıyor ancak aşırı zor. Telefoncuya attırmak için çalışıp para kazanırsan daha az yorulursun öyle söyleyeyim.Atılıyor mu, atılmıyor mu? Kesin olarak onu söylerseniz, ona göre deneyeceğim.
Atılıyor ancak aşırı zor. Telefoncuya attırmak için çalışıp para kazanırsan daha az yorulursun öyle söyleyeyim.
Tatsız oldu biraz, denemek istemiştim gerçekten :/Atamazsın anca GSI atarsın (GSI telefona özel değil türlü türlü sorunu var) diyeceğim de TWRP bile yok işte. Üstelik cihazın MediaTek yani brick riski aşırı fazla uğraşmana değmez.
Tatsız oldu biraz, denemek istemiştim gerçekten :/