Bu kişiler hakkında ne düşünüyorsunuz? Bence Windows 7 fanboylarından beter bunlar. Bi tanıdığım vardı Discord'da kendisi Windows 8.1 arkaplan resmi değiştirip ekran okuyucusunu kaldırmış işletim sistemi yaptım diyordu. Windows 7 Ultra 2.0 kısacası. Windows XP'ye yapacağım diyordu en son artık ne yapar bilmiyorum modern sürücü entegre edip Extended Kernel yapacağım diyordu da bence buna kendisi bile inanmadı. 
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Normal Custom ISO'dan bahsetmiyorum ki. Bu arkaplan değiştirip custom ISO yaptım diyen Windows çöp diyenlerden bahsediyorum."Windows 7 Ulta 2.0" yapan arkadaşının Custom Windows ile alakası yoktur. Ayrıca bu yazıya katılmıyorum, tamamen reddediyorum.
O zaman başlığın hatalı.Normal Custom ISO'dan bahsetmiyorum ki. Bu arkaplan değiştirip custom ISO yaptım diyen Windows çöp diyenlerden bahsediyorum.
Sevenler olabilir ama ben genellikle modifiye etmek yerine orijinalini tercih ediyorum. Bu kadar nefret kusmaya gerek yok modifiyeli araba sevenlerden çok bir farkı yok.
- Makaleler
- 7
Ben Custom XP ISOlarının CDlere yakılıp kurulduğu zamanlardan beri Custom Windows kullanıyorum. Söylediğiniz arkadaşlar Windows 8'den sonra doğdukları için çok da takılmamak lazım.
Custom Windows sevdasıyla çoluk çocuk işi aynı şey değildir.
Custom Windows sevdasıyla çoluk çocuk işi aynı şey değildir.
Bazı dağıtımlar güzel olabiliyor, ancak ne kadar güvenli oluyorlar orasını bilemem, ama tabii bir işletim sisteminin fanboyluğunu yapmak çok saçma... Linux vs Windows tartışmalarını az çok kaldırabiliyorum ama ben de bir ara Discord sunucusunda Windows 11 kullanıyorum dediğinde "bra Windows 11 ne ya, modlu 7 kullanıyorum çok geride kalmışsınız" gibi tartışmalar yaşamadım değil, çoluk çocuk işte. 
Bu arada başlık ile konu bir tık uyuşmuyor, sonuçta özelleştirilmiş işletim sistemi kullananların tamamı böyle değil.
Bu arada başlık ile konu bir tık uyuşmuyor, sonuçta özelleştirilmiş işletim sistemi kullananların tamamı böyle değil.
Windows'un verdiği güvensizlik yetmiyormuş gibi bir de ne idüğü belirsiz ISO'ları mı sistemime kuracağım? Teşekkürler böyle mutluyum
.
Yeni konular
-
-
Sürprizbozan etiketli konuları alıntalıyınca sürprizbozan tuşu çıksın
- Andrea Kimi Antonelli
-
-
-
-
-
-