5051

Uzman
Makaleler
1
Bu kişiler hakkında ne düşünüyorsunuz? Bence Windows 7 fanboylarından beter bunlar. Bi tanıdığım vardı Discord'da kendisi Windows 8.1 arkaplan resmi değiştirip ekran okuyucusunu kaldırmış işletim sistemi yaptım diyordu. Windows 7 Ultra 2.0 kısacası. Windows XP'ye yapacağım diyordu en son artık ne yapar bilmiyorum modern sürücü entegre edip Extended Kernel yapacağım diyordu da bence buna kendisi bile inanmadı. :D

1708275310044.webp

Bazı dağıtımlar güzel olabiliyor, ancak ne kadar güvenli oluyorlar orasını bilemem, ama tabii bir işletim sisteminin fanboyluğunu yapmak çok saçma... Linux vs Windows tartışmalarını az çok kaldırabiliyorum ama ben de bir ara Discord sunucusunda Windows 11 kullanıyorum dediğinde "bra Windows 11 ne ya, modlu 7 kullanıyorum çok geride kalmışsınız" gibi tartışmalar yaşamadım değil, çoluk çocuk işte. :rofl:

Bu arada başlık ile konu bir tık uyuşmuyor, sonuçta özelleştirilmiş işletim sistemi kullananların tamamı böyle değil.

Custom ISO kullanmak öşengeçliktir aynı optimizasyon ayarlarini kendiniz yapmanız mümkün fakat öşenip güvenli olmayan custom ISO indiriyorlar bence Windows bu custom ISO'lara dava açmalı.