Bu kişiler hakkında ne düşünüyorsunuz? Bence Windows 7 fanboylarından beter bunlar. Bir tanıdığım vardı Discord'da kendisi Windows 8.1 arka plan resmi değiştirip ekran okuyucusunu kaldırmış işletim sistemi yaptım diyordu. Windows 7 Ultra 2.0 kısacası. Windows XP'ye yapacağım diyordu en son artık ne yapar bilmiyorum modern sürücü entegre edip Extended Kernel yapacağım diyordu da bence buna kendisi bile inanmadı. :D

Windows'u özelleştirmezsen ve modifiye etmezsen aşırı kullanışsız olur. Yani kullanılmayacak kadar berbat olur. Özellikle Windows 11 ve Windows 10'un saf halle leş ötesi.

Sorun:
Mağaza ve mağaza uygulumaları kökten sorunlu çalışıtığı için sistemde işlem geciktiriyor, RAM, CPU ve disk çok kullanıyor.

Çözüm: Mağaza uygulamlarını, mazağayı ve mağaza ile alakalı her hizmeti silmek.

Sorun: Başlat menüsü, görev çubuğu hatalı çalışıyor. RAM ve CPU kullanımı çok oluyor.

Çözüm: Windows/SystemApps klasörünü sil ve StartIsBack yükle.

Windows'u özelleştirmezsen ve modifiye etmezsen aşırı kullanışsız olur. Yani kullanılmayacak kadar berbat olur. Özellikle Windows 11 ve Windows 10'un saf halle leş ötesi.

Sorun:
Mağaza ve mağaza uygulumaları kökten sorunlu çalışıtığı için sistemde işlem geciktiriyor, RAM, CPU ve disk çok kullanıyor.

Çözüm: Mağaza uygulamlarını, mazağayı ve mağaza ile alakalı her hizmeti silmek.

Sorun: Başlat menüsü, görev çubuğu hatalı çalışıyor. RAM ve CPU kullanımı çok oluyor.

Çözüm: Windows/SystemApps klasörünü sil ve StartIsBack yükle.

Hiçbiri de olmuyor vallaha desteklenmeyen bilgisayara falan kurarsan ancak. Ayrıca hayatımda StartIsBack'ten daha çöp bir uygulama görmedim.