Selam, hoş geldiniz. Cyberpunk 2077'de üç tane yaşam yolu var. Şirketçi, Göçebe ve Sokak Çocuğu. Bu üç yaşam yolu da bazı diyaloglarda kendine ait özel replikler söyleyebiliyor. Bu yazıda Sokak Çocuğu olan V'nin hangi diyaloglarda özel replik kullanabildiğini yazacağım. Phantom Liberty genişleme paketini yazıya dahil etmedim. Yazı ağır spoiler içermektedir.
Birinci Perde
- Siberkasap görevinde; Jackie ile yemek yerken, Dex'in ortadan kaybolduğunu sanıyordum diyebilirsiniz.
- Teslimat görevinde; Dum-Dum uyuşturucu çekerken, çektiği uyuşturucunun Kara Bağ olduğunu bilebilirsiniz.
- Soygun görevinde; Jackie ile Afterlife'da buluştuğunuz zaman Jackie'ye nihayet büyük oynadığınızı söyleyebilirsiniz.
- Soygun görevinde; Jackie ile Afterlife'a girerken Jackie, Afterlife'ın eskiden morg olduğunu söyleyecektir. Buna karşılık otomatik olarak bunu sana ben söylemiştim ya diyebilirsiniz.
- Soygun görevinde; Afterlife'da içki siparişi verirken Claire'e, Afterlife'ın Night City'nin en eski kulübü olup olmadığını sorabilirsiniz.
- Soygun görevinde; Jackie ile otel odasında Yorinobu hakında konuşurken şımarığın teki diyebilirsiniz.
İkinci Perde
- Zamana Karşı görevinde; Takemura ile Tom'un restoranındayken Takemura'yı sakinleştirdiğinizde Tom'un iyi biri olduğunu söyleyebilirsiniz.
- İki Arada Bir Derede görevinde; Pandik'in kliniğinin önündeki serserilere kaplan pençelerinden mesaj getirdiğinizi söyleyebilirsiniz.
- İki Arada Bir Derede görevinde; Pandik'in kliniğinin önünde Judy ile konuşurken, Moxların Pandik ile mi çalıştığını sorabilirsiniz.
- M'ap Tann Pèlen görevinde; şapeldeki dilenciye beni nasıl tanıdın diye sorabilirsiniz.
- M'ap Tann Pèlen görevinde; şapeldeki dilenciye demek Pacifica'daki işler böyle dönüyor diyebilirsiniz.
- M'ap Tann Pèlen görevinde; kasaba gittiğiniz zaman Kreolunuzun pek iyi olmadığını söyleyebilirsiniz.
- M'ap Tann Pèlen görevinde; Placide ile buluştuğunuz zaman Voodoolar ile alakalı birkaç şey duyduğunuzu söyleyebilirsiniz.
- Yolumdayım görevinde; NetWatch ajanına şirketlerle aranızın iyi olmadığını söyleyebilirsiniz.
- Yolumdayım görevinde; oyunuzu Voodoolardan yana kullanacağınızı söyleyebilirsiniz.
- Hayalet Kasaba görevinde; Panam, 6. Cadde ile konuştuğu zaman Panam'e, 6. Cadde ile mi çalışıyorsun diye sorabilirsiniz.
- Sokağın Aşağısında görevinde; Wakako neden bana geldiniz diye sorduğunda Arasaka torununu öldürdüklerini duymuştum diyebilirsiniz.
- Tehlike Peşinde görevinde; Takemura ile gözlem yaptıktan sonra mola verdiğinizde kendi çocukluğunuzdan bahsedebilirsiniz.
- Bul ve Yok Et görevinde; Hanako Arasaka ile konuşurken ona söylediklerinizin hiç mi öneminin olmadığını sorabilirsiniz.
- Anca Beraber, Kanca Beraber görevinde; Saul'dan Aldecado ceketi aldığınız zaman, ceketi çok beğendiğinizi, Mikoshi'den döndüğünüz zaman bira ısmarlayacağınızı söyleyebilirsiniz.
- Yalnız Nöbetçi görevinde; Panam ile barajdayken beni Night City'ye bağlayan bir şey kalmadı diyebilirsiniz.
Yan Görevler
- Uzay Tuhaflığı görevinde; evsizlere, o çantanın beladan başka bir şey getirmeyeceğini söyleyebilirsiniz.
- Ben de Varım görevinde; Crispin Weyland ile karşılaştığınızda onu soyadından tanıyabilirsiniz.
- A Like Supreme görevinde; Nancy'nin getirdiği gitarı tanıyabilirsiniz.
- İçimdeki Azman: Santo Domingo görevinde; Claire'e içinizde kötü bir his olduğunu söyleyebilirsiniz.
- İtirazım Var görevinde; Peralezlerle konuşurken, ölmeden birkaç gün önce Lucius Rhyne'ın suikast girişimine uğradığını belirtebilirsiniz.
- İtirazım Var görevinde; Red Queen's Race'e girerken kulübü koruyan hayvanların fedaisine, hayvanlarla sorun yaşamak istemediğinizi söyleyebilirsiniz.
- İtirazım Var görevinde; Dedektif Han'a Night City'de doğup büyüdüğünüzü söyleyebilirsiniz.
- Dövüş Gecesi: Rancho Coronado görevinde; içerideki hayvanlardan kulübe girdiğiniz zaman sizinle konuşana, onu tanıdığını söyleyebilirsiniz.
- Tren Sevdası görevinde; Pacificalılara, Heywoodlu olduğunuzu söyleyebilirsiniz.
- Sprey Boya görevinde; Brandan'ı boyayan serseriye gitmesini aksi takdirde elini kolunu kıracağınızı söyleyebilirsiniz.
- River'ın Peşinde görevinde; Joss size aileniz olup olmadığını sorduğunda benim ailem Heywood diyebilirsiniz.
- River'ın Peşinde görevinde; River ile su kulesinin tepesine çıktığınızda şirketlerin şehri ışıklarıyla kirlettiğini söyleyebilirsiniz.
- Silah Şarkısı görevinde; hurdacılara bu anlaşmaların ya hızlı ya da kötü biteceğini söyleyebilirsiniz.
- Silah Şarkısı görevinde; Aldecadolara tuzak kokusunu bir mil öteden alırım diyebilirsiniz.
- Fırtınada Koşturanlar görevinde; Saul'u kurtardıktan sonra kulübeye gittiğinizde Panam ve Saul'un tartışmasında Panam'in tarafını tutarsanız Göçebe'lerin özgürlüğe olan tutkusuna hayran olduğunuzu söyleyebilirsiniz.
- Fırtınada Koşturanlar görevinde; Saul'u kurtardıktan sonra kulübeye gittiğinizde Panam ve Saul'un tartışmasında Saul'un tarafını tutarsanız bazen güçlü olana katılmak gerektiğini söyleyebilirsiniz.
- Yalnızca Acı görevinde; polislerin ellerini kana bulamamalarını, işi kendinizin yapacağını söyleyerek polisleri uzaklaştırabilirsiniz.
- Yalnızca Acı görevinde; Şirketçi'yi, polisin kızına XBD konusunda ne yaptığı hakkında konuşturabilirsiniz.
- Raymond Chandler Akşamı görevinde; valentinolar Şirketçi'ye sataşırken, Welles Ana mekanında böyle şeylerden hoşlanmaz diyerek valentinoları uzaklaştırabilirsiniz.
- Devrim Söz Konusu görevinde; Maiko'ya, Hiromi Sato'yu sokakta yakalasak olmaz mı diye sorabilirsiniz.
- Piramit Şarkısı görevinde; Judy'nin mırıldandığı şarkıyı bulabilirsiniz.
- Piramit Şarkısı görevinde; Judy ile suya daldığınızda batık lokanta tabelasıyla ilgili acısız olmaz diyebilirsiniz.
- Piramit Şarkısı görevinde; Judy'ye, Night City'nin herkese göre olmadığını söyleyebilirsiniz.
- Şiddet görevinde; Riot kulübünün korumasına Şirketçi'nin tekini mi koruyacağını sorabilirsiniz.
- İş: La Mancha Kadını görevinde; pazardaki Göçebe muhbiri, Anna Hamill'i sakladığını kaplan pençelerine söylemekle ile tehdit edebilirsiniz.
- İş: Alışılmamış Katil görevinde; 7th Hell korumsına BD işi ile uğraştığınızı söyleyebilirsiniz.
- İş: Gustavo Orta'nın Kellesini Getir görevinde; Gustavo'nun dairsini koruyan valentinolara sizi Padre'nin yolladığını söyleyebilirsiniz.
- İş: İş Bitirici, Paralı Asker, Casus görevinde; resepsiyoniste Mikhail Akulov için özel bir paket getirdiğinizi söyleyebilirsiniz.
- İş: Kaplan ve Akbaba görevinde; barmene Vortex'e ne olduğunu sorabilirsiniz.
- İş: Beton Kafes görevinde; sokakta duran iki adama içeri nasıl girebileceğinizi sorabilirsiniz.