cartel

Yetkin
Merhaba. Daha önce hiç macOS cihaz kullanmadım, bugüne kadar sadece Windows ve Linux kullandım. Son zamanlarda oyunlar sarmadığı için bir laptop almak istiyorum. Yine Windows almayı düşünüyordum fakat arkadaşımın MacBook almasından sonra cihazı bana çok övmeye başladı ve ben de merak ettim.

Bundan sonra oyun oynamayı çok düşünmesem de küçük oyunlar oynamayı düşünüyorum. Aynı zamanda bu bilgisayarda veri de saklamayı düşünüyorum. Sizce alışabilir miyim? Küçük oyunlar (Minecraft, Valorant, Roblox, LoL) tarzı oyunlar oynarım belki. Aklımda Windows olarak Huawei Matebook Ultra 5 125H var. macOS tarafında ise M2 MacBook Air var.
Sizin görüşleriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son zamanlarda oyunların sarmaması tek nedeniniz ise ileride tekrar sarabileceği için Lenovo LOQ laptop öneriyorum.
Asıl sorunuza gelirsek Mac o kadar kolay ki daha önce eline bilgisayar değmemiş kardeşim bile 1 haftada çözdü. Tabii basit işler için.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Bir tane PS5 alacağım için yüksek grafikli oyunlar pek sorun değil. Oyunlara geri döneceğim zaman PS5'ten devam ederim. Arkadaşlarla gireceğimde de Macbook'tan Minecraft, Roblox ve Valorant girerim. Lenovo Loq da düşündüm ama ailem gaming istemediği için onu listemden çıkarttım. M2 Macbook Air beni baya götürür değil mi?

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Bir tane PS5 alacağım için yüksek grafikli oyunlar pek sorun değil. Oyunlara geri döneceğim zaman PS5'ten devam ederim. Arkadaşlarla gireceğimde de MacBook'tan Minecraft, Roblox ve Valorant girerim. Lenovo LOQ da düşündüm ama ailem gaming istemediği için onu listemden çıkarttım. M2 MacBook Air beni bayağı götürür değil mi?

Çok götürür hocam. Hala 2014 MacBook Air kullanan var.

Yaklaşık 25 yıldır Windows (3.1 sürümünden beri) kullanan biri olarak açıkçası hiç zorlanmadım, ilk aşamada Windows kadar kullanımı kolay değil fakat kısa bir sürede alışıyorsun. Pil, taşınabilirlik ve touchpad inanılmaz nimetleri. Zaten youtube da yeni başlayanlar için yüzlerce video var bir kere izlemen yeterli olur. Eğer bütçenizi artırabilirseniz M3 den aşağı almamanızı öneririm.

Merhaba. Daha önce hiç macOS cihaz kullanmadım, bugüne kadar sadece Windows ve Linux kullandım. Son zamanlarda oyunlar sarmadığı için bir laptop almak istiyorum. Yine Windows almayı düşünüyordum fakat arkadaşımın MacBook almasından sonra cihazı bana çok övmeye başladı ve ben de merak ettim.

Bundan sonra oyun oynamayı çok düşünmesem de küçük oyunlar oynamayı düşünüyorum. Aynı zamanda bu bilgisayarda veri de saklamayı düşünüyorum. Sizce alışabilir miyim? Küçük oyunlar (Minecraft, Valorant, Roblox, LoL) tarzı oyunlar oynarım belki. Aklımda Windows olarak Huawei Matebook Ultra 5 125H var. macOS tarafında ise M2 MacBook Air var.
Sizin görüşleriniz nelerdir?
Mac kolay ama ekosistem yoksa tavsiye etmem. Bir sürü sorun yaşatır. iPhone varsa ama sorunsuz çalışır.

Ama alırsanız Pro. Yoksa bir anlamı olmaz.

Yurt dışından getirebilirseniz Microsoft Surface mükkemmel bir şey.