Makaleler
12
Yer
Antalya
Dahua, bilindiği üzere kamera ve güvenlik sistemleri üzerine bir firma. Son zamanlarda farklı kategorilerde ürünlerini de görmeye başladım. Bu monitör de dikkatimi çekti; uzun zamandır favorimde. Fiyat şu an baya düşmüş. Alacağımdan değil, şu an daha ekrana ekmek banma aşamasındayım. Panel bilgisi falan var mı? Forumda monitörlerle arası iyi olan arkadaşlar olduğu için konu açmak istedim. Bu fiyata 260 Hz AOC ve yine 320 Hz Lenovo var (renk olarak kötü olduğunu biliyorum Lenovo'nun).

Ben de almalı mıyım diye kararsızım. Bu monitörü bir tane rekabetçi oyun odaklı 2. monitör arıyorum. Fiyat olarak da çok iyi duruyor. Elimde kupon var, onda beraber 5K fiyata gelecek ama çekiniyorum almaya.

Ben de almalı mıyım diye kararsızım. Bu monitörü bir tane rekabetçi oyun odaklı 2. monitör arıyorum. Fiyat olarak da çok iyi duruyor. Elimde kupon var, onda beraber 5K fiyata gelecek ama çekiniyorum almaya.
Ben de şu an aynı ikilemdeyim. Elimde 75 Hz Philips var ve SRGB oranı yüksek. O kadar laptop tamir ediyorum elimden geçen hiçbir laptopın ekranı daha benim monitör kadar güzel çıkmadı. O yüzden gidip o Lenovo'yu alırsam gözüme çok kötü geleceğine eminim. AOC için ise kağıt üzerinde renk değerleri daha iyi Lenovo'ya kıyasla. Hani illa 320 Hz olmasına gerek yok 260 da yeter. Ama bu modeli de merak ettim. Uzun süredir 7 bin TL'ye yakın fiyatı vardı. Marka olarak çekincem yok zaten kamera ve dvr cihazları elimizden geçiyor fazlasıyla. Panel iyi olduğu sürece alınabilir bana göre.