Baktığında AtlasOS'da güvenilir değil. Hiçbir Custom/Tweaked OS güvenilir değil. Herhangi bir kredi kartı veya adres bilgisini bilgisayarda barındırmazsan en fazla ne olabilir ki? Ben alışverişleri her zaman mobil ortamdan yapıyorum.
AtlasOS güvenilir sayılır. Çünkü Github sayfası mevcut.

Baktığında AtlasOS'da güvenilir değil. Hiçbir Custom/Tweaked OS güvenilir değil. Herhangi bir kredi kartı veya adres bilgisini bilgisayarda barındırmazsan en fazla ne olabilir ki? Ben alışverişleri her zaman mobil ortamdan yapıyorum.

O zaman kurmamım çok da bir faydası olmaz gibi. Yani internette o kadar övüyolarki ondan dolayı buraya yazıp sizden bilgi almak istedim.

Açık kaynak kodlu olduğu için en azından diğer Custom işletim sistemlerine göre daha güvenli.

O zaman kurmamım çok da bir faydası olmaz gibi. Yani internette o kadar övüyolarki ondan dolayı buraya yazıp sizden bilgi almak istedim.
Kurmadan önce %40 bellek kullanımım vardı. Şu an %29-30. Çok da büyük bir değişiklik olmuyor. FPS artışı bekliyorsanız hiç beklemeyin.

Ben Dual boot kullanıyorum. Bu sebeple HDD'imde Windows mevcut. AtlasOS kurduğumdan beri neredeyse bir Linux kadar hızlı çalışıyor. Tabii SSD olsaydı.

CachyOS nedir acaba Linux türevi bir şey mi yoksa Custom Windows mu?
Linux'ta binlerce distro var ve hoşuna gideni kurabilirsin.

Ya da bir yolu varsa ekranı 2K yapsam hani programı falan var mıdır ekran kartına daha çpk yük bineceği için darboğaz azalmazmı.