Herhangi bir performans verisi olmadığı için alınır veya alınmaz diyemeyiz.

İşlemciniz nedir?

360 mm ayarında kule tipi soğutmalar var, stok bulursanız, kasanıza sığarsa Frost Commander öneririm.

9950X3D soğutuyoruz Frost Commander ile, sıvı soğutma olunca uçmuyor maalesef, 360 mm olacaksa üst seviye olmalı, giriş seviyeler parasını hak etmiyor.

9950X3D soğutuyoruz Frost Commander ile, sıvı soğutma olunca uçmuyor maalesef, 360 mm olacaksa üst seviye olmalı, giriş seviyeler parasını hak etmiyor.
yükte kaç derece oluyor?

Hocam Dark W326'yı aldım bir tane daha var bende 360mm soğutucu CPU soket kablosu eridi kendi kendine bagladıgımdan ve agresif sıcaklıkları var Chrome açınca 3 saniye 74 derece falan oluyor garantiye yolladım, Dark W326'yı çok uyguna aldım 2490TL civarına sıfır olarak internette 3800TL civarı, geldiğinde eğer diğer soğutmam ile aynı performansı verirse iade ederim gelişmeleri yazarım.

@20424, hocam peki w326 da sıvı sızdırma olur mu? Anakarta damlar mı? Bozulması çok umrumda değil ucuz bir şey zaten 2500TL atarım daha iyisini alırım fakat ekran kartına falan zarar verir mi?

Son düzenleme: