Dark Freezer X123 nasıl sökülür?

Eğer fotoğrafı yanlış anlamadı isem aşağıda ok ile gösterdiğim iki kuvveti aynı anda uygularsan sökülür. Ancak dikkat edin gene sökerken.

Fanları da mı çıkartamıyorsunuz? Anlamadım.
Fanları çıkarabilirim, RAM'i de hatta anakartı da çıkarabilirim. Geri uğraşmak istemiyorum ve tornavida şu an evde yok, sorun bu. Ben klipsi attıramıyorum. İlk defa bir dark freezer aldım, takarken eyvallah geri çıkmıyor, lanet olası şey.

Tornavida da evde vardı, şu işlere gelince kayboluyor. Bir ton alet var kendime ait, elim baya yatkın bu işlere. Konuyu buraya açmaya utandım fakat hiçbir şekilde çıkaramadım, en son parmağım ağrıyınca konu açayım dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM'leri ve soğutucudaki fanı sök öyle işin daha kolay olur. @Testo Unit gösterdiği gibi üstten aşağıya baskı uygulayıp alttan klipsi kurtarıcaksın. Bazen bir taraf sabit oluyor sen her 2 tarafada bak iyice.

Sonuna kadar itsem de ilerliyor ama dışarı çıkmıyor işte, defalarca sonuna kadar dahi ittirdim, atmıyor.

Oh be sonunda. Dediğiniz gibi fanı keşke erkenden çıkartsaydım, baya bir alan açıldı. Ben de bari öbür taraf açılmışken oradan deneyeyim dedim. Bastırıp sağ, sol, sağ, sol yaptım; birden macun kaymaya başladı, güzelce çıktı yerinden. Sıvı soğutucuyu takacağım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…