Tüm zamanların en büyük indiriminde. Bu fiyata ARGB fanlı kasa yok diye biliyorum.

Bir kaç gün önce görmüştüm sanki 1000'e düştü diye hatırlıyordum diye açmamıştım konusunu. Düşmemiş sanırım hiç. İyi fiyat. Bu fiyata tercih edilir.
Hocam ben uzun süredir takip ediyorum bu kasayı, 1250 civarındayken de indirim konusunu açmıştım. Hiç hatırlamıyorum 1000 TL'ye kadar düştüğünü.
Bu kasa için tenekeden hallice diyorlardı. Ancak ihtiyaç varsa bu fiyata eşdeğeri ürün zor bulunur.
Zaten alınabilir kılan şey fiyatı hocam. Sadece fanları 600 TL ediyor. Bu piyasada daha F/P bir kasa yok 1500 TL altında. Yoksa bu kasa 1500-2000 arasında olsaydı kesinlikle alınmaz derdim.

Zaten alınabilir kılan şey fiyatı hocam. Sadece fanları 600 TL ediyor. Bu piyasada daha F/P bir kasa yok 1500 TL altında. Yoksa bu kasa 1500-2000 arasında olsaydı kesinlikle alınmaz derdim.
Corsair Carbide Spec-05 kullanan birisi olarak en azından düzgün hava akışı olması için birkaç ay önce bu modele bakıyordum. Sonradan gördüğüm kullanıcı yorumları beni almaktan vazgeçirdi. Yine de sana katılıyorum. Bu fiyata neredeyse rakipsiz. İhtiyaç varsa alınmalı.