Daylio Haftalık Ruh Hali Raporu: 22 - 28 Nisan

Nefs İlmi

Üstün
Makaleler
81
Şablonumuz

Genel Değerlendirme: [Haftanın genel olarak nasıl geçtiği hakkında kısa bir özet]

Ruh Hali Grafiği: [Daylio'dan alınan ruh hali grafiği ekran görüntüsü veya linki]

Olaylar ve Duygular:
  • .
Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar: [Hafta boyunca fark edilen önemli trendler veya dikkat edilmesi gereken noktalar]

Öne Çıkan Olaylar ve Öğretiler: [Hafta boyunca yaşanan önemli olaylar veya kazanımlar ve bu olaylardan çıkarılan öğretiler]

Haftaya Yönelik Hedefler: [Önümüzdeki hafta için belirlenen hedefler veya iyileştirme alanları]

Genel Değerlendirme: [Haftanın genel olarak nasıl geçtiği hakkında kısa bir özet]

Genel olarak iyi bir hafta geçti. Bir konudaki endişem kalktı. Psikososyal destek Discord sunucumun Disboard onayı alındı. Substack yayınına başlıyorum.

Ruh Hali Grafiği: [Daylio'dan alınan ruh hali grafiği ekran görüntüsü]

Olaylar ve Duygular:
  • Mutluluk
  • Heyecan
  • Tatmin olmuş
  • Minnettar
Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar: [Hafta boyunca fark edilen önemli trendler veya dikkat edilmesi gereken noktalar]
-

Öne Çıkan Olaylar ve Öğretiler: [Hafta boyunca yaşanan önemli olaylar veya kazanımlar ve bu olaylardan çıkarılan öğretiler]

Uyku önemli. Bugünün meh geçmesindeki tek sebep uykusuzluk. İki gün uykuma dikkat etmedim, ruh halim direkt düştü.

Haftaya Yönelik Hedefler: [Önümüzdeki hafta için belirlenen hedefler veya iyileştirme alanları]
Daha çok kitap oku ve dijital sanat eğitimine başla.

Genel Değerlendirme:

Kendimi güçlü tutmasaydım dağılırdım, bir şekilde atlattık.

Ruh Hali Grafiği:

Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar:

Bazı yapmam gereken şeyleri yapmamış olmam, uzun vadede bana feci zararlar getirdi.

Öne Çıkan Olaylar ve Öğretiler:

Göremediğin bir şeye inanacaksın ki, o göremediğin şey gerçekliğin olsun.

Haftaya Yönelik Hedefler:

Beni iyi ettiğine inandığım şeyleri yapmaya devam edeceğim.

Bu arada bonus olarak aylık raporu da paylaşayım:

Nisan harika başladı, ortalara doğru sihrini yitirdi ama harika bir 30 Nisan ile ayı yine de güzel kapattım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…