Konsol tuşuna basınca açılması lazım, denedin mi?

CS Benchmark aracı herkesin kullandığı bir tane var, onda sıkıntı yaşamadım. @RapidLemming955

Nerede bu CS'ci tayfa, @ggbye RAM'i bıraktı, Passat ile uğraşmaya başladı. CS ayarlarını derhal vermesi lazım.
Hocam test bitti ama sonuca bakarken oyun dondu. Daha doğrusu PC dondu.

Sorun BENCH'te muhtemelen. Test bitti ve sonuç ekranında dondu çünkü. 4 kere test yaptım ve oyun anında hiç sorun olmadı.

Son düzenleme:
Hocam test bitti ama sonuca bakarken oyun dondu. Daha doğrusu PC dondu.

Sorun BENCH'te muhtemelen. Test bitti ve sonuç ekranında dondu çünkü. 4 kere test yaptım ve oyun anında hiç sorun olmadı.

RAM ve PBO limitte şu anda, bellek kontrolcü aynı şekilde. Bir Bench sonucu atabilseydin iyiydi. Amca CL24'ten iyi mi kötü mü anlamış olurduk. Konsol tuşuna basınca sonuç ekranını göstertmiyor mu bu meret? Ben mi yanlış hatırlıyorum.

@MAH0A CS Bench konusunda yardımcı olur musun?

@fortunee CS Benchmark sonucu göstertemiyoruz, please help. :)

RAM ve PBO limitte şu anda, bellek kontrolcü aynı şekilde. Bir Bench sonucu atabilseydin iyiydi. Amca CL24'ten iyi mi kötü mü anlamış olurduk. Konsol tuşuna basınca sonuç ekranını göstertmiyor mu bu meret? Ben mi yanlış hatırlıyorum.
Telefondan foto atarım ama ucundan gözüküyor. Tamamen dondu. Power tuşundan kapatma hariç seçenek yok gibi.
Bu kadar gözüküyor.

Dosya Ekleri

• 17823989766689188190399386851361.webp
    17823989766689188190399386851361.webp
    3,8 MB · Görüntüleme: 9
Telefondan foto atarım ama ucundan gözüküyor. Tamamen döndü. Power tuşundan kapatma hariç seçenek yok gibi.
Bu kadar gözüküyor.

Bench ayarlarını düzgün yapamadın muhtemelen. Average FPS de düşük sende. 1080p Very Low ayarlamadın mı?

Bu tarz programlarda Config çok önemli. @fortunee CS'ci diye hatırlıyorum. CS için nasıl ayarlanıp Bench atılacağını aktarırsa sevinirim.

@RapidLemming955 Diğer oyunlarda girip bak hızlıca, donma var mı yok mu? O kısım önemli.