Gear kapalı iken tolere etmiyor, TM5 açsan o hepten sorun. En azından RTP geçilmesi lazım. TM5 yazın geçilemiyor bu tarz agresif profillerde, custom loop lazım.

Dakika 3 patladı. Sıcaklıklar aynıydı aslında.

TRCD muhtemelen işte. TRCD 36 dene, yapılacak pek bir şey yok gibi.

@RapidLemming955 Bu kitler CL24 çok uygun değil, bir de Gear kapattık. Gear da açmak lazım aslında. Bu kısım seni zorlayacak gibi.

Gear açıp bir 34-34 tRCD bakalım.

@RapidLemming955 Gear açıp tRCDRD 34, tRP 34, tRAS 38, tRC 72 ile test tekrarı yap.

Gear kapalı iken tolere etmiyor, TM5 açsan o hepten sorun. En azından RTP geçilmesi lazım. TM5 yazın geçilemiyor bu tarz agresif profillerde, custom loop lazım.

TRCD muhtemelen işte. TRCD 36 dene, yapılacak pek bir şey yok gibi.

@RapidLemming955 Bu kitler CL24 çok uygun değil, bir de Gear kapattık. Gear da açmak lazım aslında. Bu kısım seni zorlayacak gibi.

Gear açıp bir 34-34 tRCD bakalım.

@RapidLemming955 Gear açıp tRCDRD 34, tRP 34, tRAS 38, tRC 72 ile test tekrarı yap.
Hocam RCD 36 yaptım şimdi. Böyle deneyeyim mı yoksa tekrar girip RCD 34 gear mı kapatayım? RP 34 zor yiyor benimki.

Hocam RCD 36 yaptım şimdi. Böyle deneyeyim mı yoksa tekrar girip RCD 34 gear mı kapatayım? RP 34 zor yiyor benimki.

İlk Gear açıp 34-34-38-72 dene. Patlarsa Gear kapatıp 36-36-72.

@RapidLemming955 Mevzuyu anlamak adına hızlıca bunlara bakman lazım. Zaten 3-5 dakikada hata veriyor RTP.

Ben aslında derdini biliyorum da sana çok uygun değil, bu saatten sonra voltaj artırımına gidilmez bu kitte.

@RapidLemming955 Daha fazla inat etmeyelim, 24-12-36-36-36-72 ile teste al Gear kapatıp. 34 sana yemeyecek gibi.

Yeniden başlattım. Donmadı aslında sadece parola yazınca bir şey yazmadı. Windows kurarken koydurdu. Tekrar başlattım hala aynı.

O zaman sorun yoksa 34-34-38-72 devam etsin. Hata verirse dediğim gibi yapacağız.

@RapidLemming955 Windows kurarken koydurmaz, parola kısmını boş bırakıp ileri deseydin koymayacaktı.