RapidLemming955
Üstün
PC açılmıyor. Yani giremiyorum parola.Neyi göremedin? 34-34-38-72 hata var mı Gear açıkken?
@Ayhan Dönmez şimdi girdim. Klavyeyi kablo ile bağladım çözüldü.
PC açılmıyor. Yani giremiyorum parola.Neyi göremedin? 34-34-38-72 hata var mı Gear açıkken?
PC açılmıyor. Yani giremiyorum parola.
@Ayhan Dönmez şimdi girdim. Klavyeyi kablo ile bağladım çözüldü.
Başlattım testi. Hata yiyecek olursam hemen verir zaten.O zaman Gear açık iken 34-34-38-72, hata verirse Gear kapalı 36-36-36-72. @RapidLemming955
Başlattım testi. Hata yiyecek olursam hemen verir zaten.
Kaldırırım zaten parolayı. Normalde kullanmıyorum zaten. Kurulumda çıkınca koyayım dedim hadi.@RapidLemming955 Bu şekilde hızlı hızlı bakman lazım. Yok klavye, yok kablo, yok parola derken iş uzar. @X99 bir kablo çözsün sana, ne güne duruyor? Parola koymaman lazımdı, parola ekranında ileri tıklarsan parola koymaz. Format atarken yani, o ekranda direkt ileri demen lazım.
Kaldırırım zaten parolayı. Normalde kullanmıyorum zaten. Kurulumda çıkınca koyayım dedim hadi.
İlginç. Şarjı var normalde klvayenin. Kabloyla bağlayınca çözüldü. Zaten PC'de sorun yoktu. Mouse falan oynuyordu klavye yazmıyordu. Denemem iyi oldu.
Ayarlayacağım test bitince.Kablo işi @X99 'da artık, çözmeden ona rahat yok. Parolayı kaldırtmak lazım, RAM OC uğraşırken bu tarz engeller kabul edilemez.![]()
Hocam boot etti ama parola giremiyorum klavyeden. Garip bir durum.