Denedim boot etmiyor, BIOS'a atıyor direk. Gaming için siz olsanız gdm mi tercih ederdiniz yoksa trdrdsclnin 4 olmasını. Hangisi daha iyi olur.

BeamNG. Drive için performans verilerini önce ve sonra olarak koyuyorum. Normal FPS farkı çok olmasa da hissiyat çok farklı. Normal ayarlarda sttuuter oluyor. Aslında FPS farkının açıldığı da oluyor ama haritaya göre değişiyor. Oyunun optimizasyonu bir garip zaten. Neyse başka oyunlar için de veri yükleyeceğim zamanla. @Ayhan Dönmez

Eki Görüntüle 262441

Eki Görüntüle 262442
Gerçekten faydası oluyor.
Mesela ben Call of Duty Black Ops 6 oynuyorum. Onda Very Low 200 FPS falan alıyorum. 165 Hz ekran bir de.

Ama normal YouTube videosu izler gibi bir his vardı. Ama RAM ayarlayınca sanki adamın gözünden koşuyormuş gibi.

FPS gene aynı hemen hemen.

BeamNG. Drive için performans verilerini önce ve sonra olarak koyuyorum. Normal FPS farkı çok olmasa da hissiyat çok farklı. Normal ayarlarda sttuuter oluyor. Aslında FPS farkının açıldığı da oluyor ama haritaya göre değişiyor. Oyunun optimizasyonu bir garip zaten. Neyse başka oyunlar için de veri yükleyeceğim zamanla. @Ayhan Dönmez

Eki Görüntüle 262441

Eki Görüntüle 262442
Cs için de var mı Capframex testiniz?

Gdm off trdrdscl 5 olarak stabil şu anda. Trdrdscl 4'e çekmem içim gdm on yapmam gerekiyor. Hangi halde kullanacağıma karar veremedim. Ondan sordum.

1782996626600.webp