cartel

Yetkin
Eski sistemimi iş yerine götürmem sebebiyle yeni bir kasa toplayacaktım. RAM fiyatları birkaç ay öncesine kadar bayağı iyiydi fakat bir baktım ki DDR5 16 GB RAM 6000TL. İşlemcimden fazla RAM'e veriyorum şaka gibi 😅 Bu fiyatlar ne zaman oturur yerine?

Eski sistemimi iş yerine götürmem sebebiyle yeni bir kasa toplayacaktım. RAM fiyatları birkaç ay öncesine kadar bayağı iyiydi fakat bir baktım ki DDR5 16 GB RAM 6000TL. İşlemcimden fazla RAM'e veriyorum şaka gibi 😅 Bu fiyatlar ne zaman oturur yerine?
Hiçbir zaman. Niye duşsün ki? Ucuz almak istiyorsan indirim kovalayacaksın başka çaren yok.

2026 2. Çeyreğe kadar düşmesi pek muhtemel değil, o zaman geldiğinde düşse bile eski fiyatlara inmesi imkansız artık.

Üstüne üstlük benzer bir durumun SSD'ler için de yaşanması muhtemel. 🙂
Bulduğunuza çökün.

Eski sistemimi iş yerine götürmem sebebiyle yeni bir kasa toplayacaktım. RAM fiyatları birkaç ay öncesine kadar bayağı iyiydi fakat bir baktım ki DDR5 16 GB RAM 6000TL. İşlemcimden fazla RAM'e veriyorum şaka gibi 😅 bu fiyatlar ne zaman oturur yerine?

Daha düşmez aksine çıkar 2026 başlarında fırlayacak.

2026 2. çeyreğe kadar düşmesi pek muhtemel değil, o zaman geldiğinde düşse bile eski fiyatlara inmesi imkansız artık.

Üstüne üstlük benzer bir durumun SSD'ler için de yaşanması muhtemel. 🙂
Bulduğunuza çökün.

Çoğu parça tavan yapacak gibi. İlk defa suç bizim halkta değil şaşırıyorum.