dursunduruyor

Becerikli
Merhaba arkadaşlar, muhtemelen bu anakartla ve 7500F ile kullanmak üzere 16x1 veya 16x2 bir DDR5 RAM arıyorum. RGB önemsiz. Uygun olması ve sorun çıkarmaması önemli. Bir de çok yüksek olmaması önemli, ITX bir kasaya koyacağım. Tavsiye verebilir misiniz? Çok teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar, muhtemelen bu anakartla ve 7500F ile kullanmak üzere 16x1 veya 16x2 bir DDR5 RAM arıyorum. RGB önemsiz. Uygun olması ve sorun çıkarmaması önemli. Bir de çok yüksek olmaması önemli, ITX bir kasaya koyacağım. Tavsiye verebilir misiniz? Çok teşekkür ederim.
Hocam bu yeterli olur sanıyorum.

Kesinlikle bunu tavsiye ediyorum, 6000 c36 Samsung, ona bulaşmayın derim. Aynı paraya bunu alın. Vatan PC çok sever 5600 c48, 6000 c36 Samsung-Micron satmayı :D Elde kalmışları bize kakalıyorlar anca. Almadıysanız dediğimi alın lütfen. 6000 c30'tan şaşmayın AMD için.

ITX kasa olayını bilmiyorum, low profile RAM lazım size, bir ölçülerine bakın, uyuyorsa alın. Samsung-Micron bulaşmayın AM5 için.

En kötü uymazsa iade edersiniz 1 gün içinde iade alıyorlar, kaç kere iade ettim bu tarz firmalardan, Vatan-Amazon-Hepsiburada'ya uyumsuzluk çıktı diyerek 1 gün içinde çok iade etmişimdir. O konuda şüphen olmasın.

Kesinlikle bunu tavsiye ediyorum, 6000 c36 Samsung, ona bulaşmayın derim. Aynı paraya bunu alın. Vatan PC çok sever 5600 c48, 6000 c36 Samsung-Micron satmayı :D Elde kalmışları bize kakalıyorlar anca. Almadıysanız dediğimi alın lütfen. 6000 c30'tan şaşmayın AMD için.

ITX kasa olayını bilmiyorum, low profile RAM lazım size, bir ölçülerine bakın, uyuyorsa alın. Samsung-Micron bulaşmayın AM5 için.

En kötü uymazsa iade edersiniz 1 gün içinde iade alıyorlar, kaç kere iade ettim bu tarz firmalardan, Vatan-Amazon-Hepsiburada'ya uyumsuzluk çıktı diyerek 1 gün içinde çok iade etmişimdir. O konuda şüphen olmasın.
Çok teşekkür ederim, inceleyeceğim dostum. C dediğin CL mi?

Çok teşekkür ederim, inceleyeceğim dostum. C dediğin CL mi?
Aynen cas latency değeri. Hynix RAM olması önemli, Nebi'nin RAM seçimi videosunu izlemeni tavsiye ederim, adam her şeyi anlatmış öyle ki kafasında saç kalmamış. Ama öneri veren insanlar hala yanlış vermeye devam ediyor. Bu uğurda saçlarını feda etmiş bir kişiyi izleseler halbuki her şeyi öğrenecekler.

Tavsiyenizi aldım. Şey soracaktım, maliyeti mümkün olduğunca kısmaya çalışıyorum da, 2. el 6000 cl 30 veya 32 hynix 2x16 denk getirmeye çalışsam 1000tl civarı kâra değer mi yoksa direkt sıfır mı alayım. Teşekkürler
RAM 2.el alma, arızalı modül çok oluyor. RAM-SSD-PSU tarzı ürünler sıfır almak zorundasın, uğraşır durursun yoksa. Satan boşuna satmıyor :D

6000 c30 herhangi bir RAM al geç, İncehesap gaming gecesi 6400 c32 RAM'leri falan cuma günü saat akşam 10'da 4000 TL'ye veriyor, onları bekle, arada girer indirime bakarsın.