RAM 2.el alma, arızalı modül çok oluyor. RAM-SSD-PSU tarzı ürünler sıfır almak zorundasın, uğraşır durursun yoksa. Satan boşuna satmıyor :D

6000 C30 herhangi bir RAM al geç, İncehesap gaming gecesi 6400 C32 RAM'leri falan cuma günü saat akşam 10'da 4000 TL'ye veriyor, onları bekle, arada girer indirime bakarsın.

Hocam size özellikle çok teşekkür ederim, sarı sitede dolaşıyordum PSU ve SSD 0 alacaktım da RAM'i de 0 alacağım önerinize uyup. İndirim falan 500TL'ye o riske hiç değmez o zaman. Çok teşekkür ederim.

Hocam size özellikle çok teşekkür ederim, sarı sitede dolaşıyordum PSU ve SSD 0 alacaktım da RAM'i de 0 alacağım önerinize uyup. İndirim falan 500TL'ye o riske hiç değmez o zaman. Çok teşekkür ederim.
Bu tarz parçaları riske atma, 1000 TL için değmez. Hepsiburada vade farksız taksit uyguluyor zaten, 6000 c30 olsun da marka da önemli değil XMP/EXPO falan da fark etmiyor, son BIOS sürümüne güncelliyorsun ondan sonra EXPO açıyorsun, bu kadar basit. Piyasadaki tüm RAM'ler çalışıyor şu anda, Hynix olsun yeterli. 6000 c30 kesin Hynix.

@dursunduruyor Anakartın fena değil aslında ama tek eksisi VRM'lerde soğutma yok. 7500F için problem olmayacaktır gerçi ama bunun aynı paraya bir alt modeli vardı, İncehesap yine onu 4500 TL'ye satıyor indirimde ya da 5000 TL'ye, fazları VRM'leri çok kuvvetli, çok iyi de heatsink soğutucuları var. Onu alsan daha iyi olabilirmiş aslında. PCİE 5.0 desteği de var onun.

@dursunduruyor Eğer sistemi hiç dizmediysen ve Colorful'da niyetliysen bunu al, 4500-5000 TL'ye sattılar daha dün. Cuma gecelerini takip et İncehesap'tan, B650M-R falan da alabilirsin Asus, onu da 4000TL'ye sattılar yine. 7500F yerine 7600-7600x alabilirsin, dün 7600x 6000 TL'ye sattılar sanırım, bedavaya satıyorlar bazen. Bunları kaçırmamak lazım. Dün diyorum gerçi de birkaç gün olmuş işte, Cuma geceleri saat 10'da, incelersin gaming gecesini.

DC fan kontrolcü yok sanırım bu attığım modelde, yani fan hız ayarı için 4 pinli takman lazım, 3 pinler DC fan oluyor, hız ayarı yapamazsın. Senin B850 modelde var mı bilmiyorum, almadan kontrol et. Kasandaki fanlar 3 pinliyse problem yaşarsın. @dursunduruyor

Normalde 3 pin de taksan anakart üzerinden hız ayarı yapabilmen gerekiyor ama maliyetten kaçıp koymamışlar. Sadece 4 Pin fan takarsan hız ayarı yapabiliyorsun.

Son düzenleme: