Hocam bende expo acip bırakmayı düşünüyorum. Expo açtınız mi siz sorun yaşadınız mıBende B650 project Zero var. Viper CL30 RAM'leri aldım hava soğutmanın altında kaldığı için görünmüyorekran kartı ile denemedim de Cinebench R23'te falan bir takilma yapmıyor. Normal kullanımda hiç takılmadı.
Bazi arkadaşlar manuel bir şeyler demiş muhtemelen 100 yerine 103 FPS almak için uğraşma ayarlarından bahsetmişler ne kadar faydalı bilemiyorum ben 3 FPS için uğraşmadığım için muhtemelen sorun yaşamam.
Detaylar
Kim cevapladı?ONDEARTH
Uzman
Hocam bende EXPO acip bırakmayı düşünüyorum. EXPO açtınız mi siz sorun yaşadınız mı?
EXPO açık, dediğim gibi genel bir test yapmadım iGPU ile işlemci testi yapıyorum bir sorun yaşamadım.
Bu arada BIOS kullanırken dikkat et ben ilk yanlış birkaç yere tıkladım aceleyle kaydettim cihaz kilitlendi kurulum ekranına gelmedi. Arkasında BIOS sifirlama tuşunu kullandım ve o sayede açtım. Bir şey olursa kolaylıkla sıfırlayabilirsin.
Bilgi icin teşekkürlerEXPO açık, dediğim gibi genel bir test yapmadım iGPU ile işlemci testi yapıyorum bir sorun yaşamadım.
ONDEARTH
Uzman
Bu arada 850 alma şansın varsa onu değerlendir bence de güzel görünüyor da yine ekran kartı kablosu görünüyor pek bir anlamı kalmadı.
Bu arada 850 alma şansın varsa onu değerlendir bence de güzel görünüyor da yine ekran kartı kablosu görünüyor pek bir anlamı kalmadı.
Açıkçası 850 serisinden beğendiğim 2 kart Aorus Elite ile TUF serisi ama cok pahalılar hocam 12K vermeye gerek var mı diye düşünüyorum. Birde 8e colorful battle ax b850m wifi s modeli var da colorful alms diyorlar
ONDEARTH
Uzman
@30797, @BlackShadow'un kullandığı anakarta bakabilirsin. Muhtemelen burada B850M Force önerecekler onda da Wi-Fi ve BT yok bence gerekli şeyler ben olsam almam.
MSI B850M GAMING PLUS WIFI DDR5 AM5 8200(OC) Mhz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI B850M GAMING PLUS WIFI DDR5 AM5 8200(OC) Mhz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart : Amazon.com.tr: Bilgisayar
amzn.eu
hocam evet daha önce force önerdiler ancak benim için bt ve wifi onemli. Bu anakarti gördüm ancak sistem tamamen siyah olduğu icin şık durmaz diye düşünüyorum. Birde çok çıplak görünüyor@30797, @BlackShadow'un kullandığı anakarta bakabilirsin. Muhtemelen burada B850M Force önerecekler onda da Wi-Fi ve BT yok bence gerekli şeyler ben olsam almam.
MSI B850M GAMING PLUS WIFI DDR5 AM5 8200(OC) Mhz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
ONDEARTH
Uzman
Hocam evet daha önce Force önerdiler ancak benim için BT ve Wi-Fi onemli. Bu anakarti gördüm ancak sistem tamamen siyah olduğu icin şık durmaz diye düşünüyorum. Bir de çok çıplak görünüyor.
Ben kasayı beyaz anakartı beyaz gri RAM'ı siyah CPU soğutuyu siyah beyaz ve ekran kartını gri siyah aldım. 3 tane rengin karışımı var ve gözüme gayet hoş görünüyor. Bence karışım olması güzeldir.
Tabii denemek lazım tamamen siyahın arasında belki hoş durmaz
BlackShadow
Yetkin
Ben Asus AP201 ile kullanıyorum Phantom Spirit 120SE takılı, gayet güzel ve kontrast duruyor. Beni açıkçası rahatsız etmedi.hocam evet daha önce force önerdiler ancak benim için bt ve wifi onemli. Bu anakarti gördüm ancak sistem tamamen siyah olduğu icin şık durmaz diye düşünüyorum. Birde çok çıplak görünüyor