Dead Island 2, Steam'de %90 indirimle $3, 74 (~₺170, 00) oldu.

Bütçenize uyarsa $5, 24'a Ultimate Edition da alabilirsiniz.

Bu fiyata gayet de alınır ve fiyatının hakkını sonuna kadar verir. Direkt Deluxe Edition'u alabilirseniz tatlı olur. Oyun 30 saat sürüyor ve yarı açık dünyada, bölge bölge ilerlemeli bir yapısı var.

Hikayesi ve yan içerikleri ilgi çekici ancak çok da mükemmel değil. Dying Light kadar özgür bir oynanışı kesinlikle yok, parkur mekaniği eksik. Bölgeler kapalı kutu gibi hissettiriyor, zombi çeşitliliği aşırı fazla. Cidden fazla, belli bir süre sonra zombilerle savaşmak puzzle çözmek gibi hissettiriyor çünkü hangi türün neye karşı zayıf olduğunu çözmeniz gerekiyor. Oyunun ana karakterleri farklılığını, diyalog ve tepki yoluyla yeteri kadar hissettiriyor. Yan karakterlerin bazıları tırt olsa da, genel karakter kadrosunu önemseyebileceğiniz düzeyde tutmuşlar. Hatta bazı karakterlere karşı empati vb. duygular bile besleyebiliyorsunuz. Dokular, grafikler ve optimizasyon gayet iyi. Oyunun fizik motorunda da bir sıkıntı göremedim. Vuruş hissi harika, oynadığım zombi oyunları arasında en tatmin edici vuruş hissi oyunlardan birisi bunda. Dying Light 2'den bile daha iyi o derece. Oyuna 50 saat gömdüm ve deneyebilecek her şeyi denedim. Sorularınız varsa sorabilirsiniz.

Zombili dünyada hikayeli oyun sanırım doğru mu? Kaç saat sürüyor?

Evet doğru. 30 küsur saat sürüyor detaylı oynadığınız zaman. Yan içerikleriyle beraber zevk alınabilecek bir oyun.

Son düzenleme:
Dead Island 2, Steam'de %90 indirimle $3,74 (~₺170,00) oldu.

Bütçenize uyarsa $5,24'a Ultimate Edition da alabilirsiniz.

Ben bu oyunu DLC dahil fullemiştim. Yetmedi 1 kez de hikayesini arkadaşım ile beraber baştan oynadım.

Kan ve vahşet seven benim gibi zombie oyunları hastası adam için yenilir yutulmaz nimet bir oyun.