Ha anladım. Denemen lazım bence. DLL dosyası ekliyorsun oyunun ana dizinine, dönüşüm oluyor öyle. Dene bence.Önemli olan FSR3fg kullanabilmek. Tıpkı Windows'ta mod kurup FSR3 Fg'yi dlssg niyetine kullanabilmek gibi.
Detaylar
Kim cevapladı?Kullanılabiliyormuş sanırım. YKS sonrası Windows'tan Linux'a göç edeceğim.Ha anladım. Denemen lazım bence. DLL dosyası ekliyorsun oyunun ana dizinine, dönüşüm oluyor öyle. Dene bence.
Windows 10'da devam edeceğim ben. Çünkü modladığım Windows 10 kadar hızlı bir Linux dağıtımı görmedim daha. Var ise de kullanma zorluğu çekerim büyük ihtimalle.Kullanılabiliyormuş sanırım. YKS sonrası Windows'tan Linux'a göç edeceğim.
Ben Windows 10'un desteği kesileceği için göç edecem.Windows 10'da devam edeceğim ben. Çünkü modladığım Windows 10 kadar hızlı bir Linux dağıtımı görmedim daha. Var ise de kullanma zorluğu çekerim büyük ihtimalle.
Ben laptop falan alırsam ona kuracağım. Yada şu an ki masaüstüme Windows 12 gelmez ve yavaşlarsa kurarım.Ben Windows 10'un desteği kesileceği için göç edecem.
Bence hemen kesmezler çünkü hala Windows 10, Windows 11'e göre çok ama çok fazla kullanılıyor.Ben Windows 10'un desteği kesileceği için göç edecem.
Bir de olay sadece hız falan değil. Windows 10'nun en iyi işletim sistemi olması gerçeği.
Windows 10'da devam edeceğim ben. Çünkü modladığım Windows 10 kadar hızlı bir Linux dağıtımı görmedim daha. Var ise de kullanma zorluğu çekerim büyük ihtimalle.
Bende bundan bahsediyorum, modlayabileceğin bir Windows Linux'tan daha hızlı oluyor. O zaman bu Linux kullananların motivasyon kaynağı nedir?
Al mesela buna bak en basitinden. Gigabyte B650M DS3H... Adamlar resmi sayfasında Linux'a uygun Chipset Driver'ı bile yayınlamamış. Bi'de özellikle AMD anakart üzerinden örnek verdim, destek olasılığı daha yüksek diye...
B650M DS3H (Rev. 1.0) - Destek | Anakart GIGABYTE
Lasting Quality from GIGABYTE GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform for their next PC build.
Bende bundan bahsediyorum, modlayabileceğin bir Windows Linux'tan daha hızlı oluyor. O zaman bu Linux kullananların motivasyon kaynağı nedir?
Büyük ihitmal ile tekelciliğe karşı durmak, telemetri yani kullanıcı dinlemeyi sıfıra indirmek. Ben modifiye ettim ve firewall yükledim harici. 2 gün test ettim Wireshark ile. Tarayıcı dışında dışarıya aktarılan paket bulmadı Wireshark.
Ama hala güvenilir olmayabilir, belki gizli ve Wireshark'ın takip etmediği kernel düzeyinde işler vardır.
En güzeli EFI Shell kullanalım. (!)Büyük ihitmal ile tekelciliğe karşı durmak, telemetri yani kullanıcı dinlemeyi sıfıra indirmek. Ben modifiye ettim ve firewall yükledim harici. 2 gün test ettim Wireshark ile. Tarayıcı dışında dışarıya aktarılan paket bulmadı Wireshark.
Ama hala güvenilir olmayabilir, belki gizli ve Wireshark'ın takip etmediği kernel düzeyinde işler vardır.
EFI Shell bunları açıyorsa geçelim anam