Detaylar
Kim cevapladı?DeepCool güvenilir bir marka. ''PF'' serisi de giriş seviye ürünleri ancak kullanılmayacak bir durum yok ortada, kullanabilirsiniz.
Yani millet C4 falan dediği için biraz çekindim.Elektrik kesintisi gibi durumlarda sorun olur mu?Sitesinde bütün korumaları var yazıyor.
DeepCool-PF700
PF700 - DeepCool was founded with the mission of providing professional, innovative, high-performance PC hardware and high-quality thermal solutions for enthusiasts across the world.
global.deepcool.com
Yani millet C4 falan dediği için biraz çekindim. Elektrik kesintisi gibi durumlarda sorun olur mu? Sitesinde bütün korumaları var yazıyor.
DeepCool-PF700
PF700 - DeepCool was founded with the mission of providing professional, innovative, high-performance PC hardware and high-quality thermal solutions for enthusiasts across the world.global.deepcool.com
Elektrik kesintisinin tek çaresi UPS. C4 falan değil fakat pk serisinin gerisinde. Giriş seviye bir ürün. Kullanılır sorun yaşatmaz.
@hakan1234, bir şey olmaz. Ortada C4'lük bir durum da yok.
Cevaplarınız için sağ olun.
Bu arada sık sık elektrik kesintisi olan bir yerde yaşamıyorum ama önlem olarak bir PSU almali miyim ve alırken nelere dikkat etmeliyim?
PSU değil, UPS almalısın. Öneri konusu aç yardımcı olurlar.
PSU değil, UPS almalısın. Öneri konusu aç yardımcı olurlar.
Pardon otomatik duzeltmeden kaçayım derken yanlış oldu. İlgin için sağ ol.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-